Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat zijn badges op de iPhone? [All You Need To Know]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Wat zijn badges op de iPhone? [All You Need To Know]

Je hebt de rode stip met een nummer gezien in sommige van je apps, toch?

Het heet een insigne.

Wat zijn badges op de iPhone en wat doen ze?

Lees verder om erachter te komen!

Wat zijn badges op een iPhone?

Een iPhone-meldingsbadge, ook wel een ‘pushmeldingstelling’ genoemd, is een kleine rode cirkel met cijfers erop. Ze zijn gekoppeld aan specifieke app-pictogrammen om u te laten zien hoeveel ongelezen meldingen u heeft.

Als de badge van uw e-mailapp bijvoorbeeld het cijfer 3 heeft, betekent dit dat u zoveel ongelezen e-mails heeft.

Waar verschijnt nu het meldingspictogram van uw iPhone?

Badges weergeven op de iPhone

Je vindt de iOS-meldingsbadge in de rechterhoek van de verschillende app-pictogrammen op je apparaat.

Het is ook aanwezig in de Instellingen app. Je ziet er één naast Over het algemeen En Software-update secties wanneer u deze start. Dit is een indicatie dat er een nieuwe update beschikbaar is voor uw iOS-apparaat.

Mogelijk ziet u ook iPhone-meldingsbadges onder uw naam in de app Instellingen. Deze zijn bedoeld om uw aandacht te vestigen op suggesties, back-ups, beveiligingsbedreigingen, enz.

Schakel badges in/uit

Om een ​​iOS-badge in of uit te schakelen, ga je naar Instellingen.

Tik vervolgens op Meldingen. U ziet een lijst met apps op uw iOS-apparaat. U kunt bepaalde meldingsopdrachten in- of uitschakelen, zoals: B. verwijder het aantal iPhone-kentekenplaten.

Selecteer nu een toepassing naar keuze. Op de interface die hierna verschijnt, ziet u het kenteken onder Geluiden. Ga je gang om het te schakelen Aan uit via het schakelsymbool.

U kunt nu hetzelfde proces herhalen voor elke app naar keuze.

Afronden

Dus, Wat zijn badges op de iPhone?

Een iPhone-meldingsbadge is een kleine rode cirkel die op de hoek van verschillende apps staat. Het informeert u over meldingen die u hebt genegeerd. Bijvoorbeeld nieuwe updates of nieuws.

Als u een van deze vervelend vindt, kunt u deze uiteraard uitschakelen. Ga gewoon naar Instellingen en pas het naar eigen wens aan.

En als je een nette freak bent zoals ik, doorloop je waarschijnlijk al je apps en sorteer je de meldingen. Pro-tip – U kunt ze in mappen groeperen. Bedank mij later!