Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat zijn de “Pincodes”, de verbinding tussen de “Online”

Deze functie is van belang voor bedrijfs- en zakelijke profielen om interactie met hun potentiële klanten te genereren door ze op een bepaalde manier aan te trekken

Pinterest, het visuele ontdekkingsplatform dat gebruikers helpt inspiratie voor hun leven te vinden, wordt erkend als een ruimte voor het vinden van ideeën. Dankzij de ruim 200 miljard ideeën en 300 miljoen maandelijkse gebruikers wereldwijd; 6 miljoen daarvan in Argentinië.

Het platform biedt een hulpmiddel om de “online” wereld via de “Pincodes” met de “offline” wereld te verbinden. De profielcamera Pinterest Het is een bondgenoot om de zoektocht naar inspiratie voort te zetten.

Deze functie is vooral van belang voor bedrijfs- en bedrijfsprofielen om interactie met hun potentiële klanten te genereren door ze op een andere en originele manier aan te trekken.

De pincode wordt gegenereerd uit het bedrijfsprofiel en vervolgens afgedrukt op de gewenste drager: verpakking, bewegwijzering, product, enz. Bij het configureren bepaalt de gebruiker van het profiel of dit punt naar een specifieke kaart leidt of naar zijn profiel op Pinterest.

Een van de voordelen van pincodes is hun veelzijdigheid. Hier zijn enkele ideeën om aan de slag te gaan:

* Verkooppunten: plaats de pincodes in de beurspunten en geef gebruikers online toegang tot exclusieve inhoud.

* Grafische media: ze kunnen een pincode bevatten om lezers naar een microsite met meer informatie te leiden.

* Een product verpakken: maak een bord met ideeën voor het gebruik van uw product en voeg een pincode toe aan de verpakking.

* Beurzen: neem de pincodes op in de voorbeelden en tentoonstellingen waaraan uw merk deelneemt om nieuwe kenmerken en functies onder de aandacht te brengen.

Hoe maak je een pincode aan?

1. Open de Pinterest-applicatie en zoek naar het bord of profiel dat je in je pincode wilt markeren.

2. Om een ​​profielprofiel aan te maken, klikt u op de profielfoto. De code verschijnt. Om een ​​dashboard aan te maken, drukt u op de knop dashboard delen en vervolgens op de knop “Pincode” om de code te genereren.

3. Sla de pincode op in je camera.

Aanbevelingen om de pincode aantrekkelijk te maken

Zorg ervoor dat de hoofdafbeelding aantrekkelijk is en anticipeert op wat er te zien is als de pincode wordt gescand. Gebruik een kop of tekst die aan het publiek uitlegt waarom ze de code moeten scannen, bijvoorbeeld om meer ideeën op te doen, recepten te vinden, toegang te krijgen tot een exclusief aanbod, enz.

Het is belangrijk dat de pincodes gemakkelijk te scannen zijn. Plaats ze op plaatsen waar mensen dreigen te stoppen: op een pagina, op een poster of aan een muur. Zorg er ook voor dat de pincode op voldoende afstand staat, zodat deze gemakkelijk kan worden gescand.

De pincodes zijn ontworpen voor verschillende oppervlakken. Als u bijvoorbeeld op een ruw oppervlak afdrukt, kunnen sommige punten vervormd raken en is het voor telefoons moeilijk om deze te scannen. Test altijd de materialen voordat u opdracht geeft tot productie.

Hiermee kunnen gebruikers een pincode scannen

Mensen die een pincode tegenkomen, moeten de volgende stappen ondernemen:

1. Open de Pinterest-applicatie op je telefoon

2. Tik op het camerapictogram van Pinterest.

3. Richt de telefoon op de pincode en houd deze enkele seconden ingedrukt om de code te scannen. Je hoeft geen foto te maken.

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van de digitale economie, startups, fintech, bedrijfsinnovatie en blockchain. KLIK HIER