Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat zijn de voordelen van het gebruik van originele inktcartridges?

Of u nu een regelmatige gebruiker bent die afdrukken maakt voor dagelijks gebruik, een student bent of op kantoor werkt, u kunt de printer regelmatig gebruiken.

En hoewel we in een digitale samenleving leven, is het gebruik van papier en afdrukken absoluut noodzakelijk, of het nu voor een consultatie, voor studeren, voor een presentatie of gewoon voor het gemak is, het afdrukken van papieren en documenten is een noodzaak die in onze samenleving bestaat, er is is de samenleving

En voor veel digitale apparaten is papier nodig, en het gemak zorgt ervoor dat de printers lang meegaan.

Het mooie is dat de printtechnologie de afgelopen jaren aanzienlijk is verbeterd. Inktcartridges verbruiken veel minder, zowel qua energieverbruik als qua hoeveelheid inkt en papier. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er verschillende soorten cartridges zijn, laser en navulbaar.

Navulcartridges bieden de mogelijkheid om verschillende inkten bij te vullen om afdrukken te kunnen maken die verder gaan dan de eerste navulling. Het probleem met dit type cartridge is dat in veel gevallen de merken printers problemen opleveren, zodat ze niet kunnen worden gebruikt. In feite is de incompatibiliteit van bedrijven een nadeel, omdat printers beperkt zijn door software en niet voor veel gelijkwaardige inktpatronen worden gebruikt. zijn.

En hoewel ze iets duurder zijn, is het raadzaam originele inktcartridges te gebruiken. Bovendien hebben printerbedrijven hun technologie verbeterd en de levensduur van de cartridges verlengd.

Een voorbeeld is het bedrijf HP, dat toonaangevend is in het computersegment, vooral accessoires zoals printers, en specifieke producten voor hun computers heeft. Met printers die ze hebben HP-cartridges Ze bieden betere prestaties dan compatibele cartridges op de middellange en lange termijn.

En als het gebruik van deze cartridges is ontworpen voor en door de printer en het betreffende merk, gaan ze langer mee en falen uiteraard niet. Dit gebeurt en nog veel meer dan compatibele inktcartridges.

En moet elke compatibele inktcartridge niet alleen overeenkomen met de specificaties van het merk printer, maar ook met het model, en is het niet hetzelfde om een ​​bepaald aantal vellen af ​​te drukken in een basismodel dan in een middenklasse of hoog. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze droog zijn en dat de compatibele geen tellers of optimalisaties van hun eigen software hebben die de verschillende tinten, het aantal pagina’s, de korrel van de pagina’s of zelfs hun kwaliteit beheren.

De originele inktcartridges zijn iets duurder dan de compatibele, maar gaan langer mee, dus ze maken meer goed omdat ze een betere prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Ze bezwijken niet en drogen niet uit, zodat ze altijd klaar zijn om te printen.

Om nog maar te zwijgen over de betere kwaliteit van de inkt. Dit betekent dat de papierkosten veel lager zullen zijn en dat dit misschien een onbelangrijk detail lijkt als er weinig afdrukken zijn, maar dat dit op de lange termijn moet worden gezien, want als er veel afdrukken zijn, meer dan 500 afdrukken. heeft een grote impact op de uiteindelijke kosten.

Dit alles zonder dat u merkt dat de originele inktcartridges zijn voorbereid op recycling en bescherming van het milieu.

Herbruikbare of compatibele inkten hebben meer problemen omdat ze geen originele producten gebruiken en meer residu achterlaten. Bedrijven gebruiken zelfs gerecyclede materialen bij het op de markt brengen van hun originele cartridges. Het is niet verwonderlijk dat de originele cartridges voor meer dan 60 of zelfs 70 procent uit gerecyclede materialen bestaan.

Dit alles leidt tot een verlenging van de levensduur van de cartridges en een verhoging van hun efficiëntie, wat resulteert in lagere kosten. Bovendien hebben de originelen geen problemen op het moment van installatie, wat bij compatibele originelen kan gebeuren als er fouten zijn in de configuratie van de printer, markering of inkt.

Originele inktcartridges, vooral van toonaangevende merken zoals HP, maken dit type cartridge efficiënter en compenseren de aanschaf op de lange termijn. En soms is goedkoop niet rendabel.