Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

We hebben tot nu toe de beste drones van 2023 gezien »Gadget Flow

Of je nu een drone professioneel of voor gaming gebruikt, de opwinding van het vliegen door de lucht en het maken van foto’s is moeilijk te verslaan. Maar welke drone moet je nu kopen? We hebben het opgesplitst, zodat u de beste voor u kunt vinden.

De DJI Mavic Magic Drone van David Henrichs

  • Wat zijn de beste drones voor kinderen? Kinderen zijn vol verwondering en hebben altijd een verlangen om te ontdekken. Met een drone kunnen ze de wereld op een geheel nieuwe manier bekijken, leren over technologie en herinneringen vastleggen. Deze compacte en betaalbare drones voor kinderen zijn gemakkelijk te besturen, zodat kinderen nog meer kunnen ontdekken.
  • Waar kan ik meer drones vinden? Ontdek hier de best beoordeelde drones en de beste drone-accessoires die je in onze categorie kunt kopen.
  • Wat zijn de beste technische gadgets die in 2019 zijn uitgebracht? Of je nu geïnteresseerd bent in fotografie of smart home-apparaten, keukengadgets of e-bikes, nieuwe technologie is altijd spannend. Het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen, maar wij staan ​​voor u klaar.

Ook al zijn drones al jaren geleden van start gegaan (snap je dat?), toch zien we nog steeds dat marktleiders het ontwerp perfectioneren. Wat de beste drone maakt, varieert afhankelijk van de gebruiker, van compact en opvouwbaar tot opnamen van bioscoopkwaliteit.

En met zoveel drones om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke je moet kopen. Maak je geen zorgen, we hebben al het harde werk voor je gedaan! Bekijk de beste drones van 2019 die we tot nu toe hebben gezien.

Autel Robotics EVO compacte opvouwbare drone

Als je op zoek bent naar kracht, precisie en draagbaarheid, kijk dan eens naar de EVO-drone. Dankzij het opvouwbare ontwerp is hij compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Ondanks zijn kleine formaat levert deze drone scherpe 4K-video’s met 60 fps en 12 MP-foto’s. Dankzij de 3-assige gestabiliseerde gimbal legt hij moeiteloos en met absolute helderheid vast. Het heeft een bereik van 10 km en kan snelheden tot 75 km/u bereiken.

Krossblade SkyProwler 2 VTOL Transformer-UAV

De SkyProwler 2 is een geavanceerde drone en is ontworpen voor droneliefhebbers. Het ziet eruit als een miniatuurvliegtuig en heeft een zogenaamde fixed-wing-modus. Hierdoor vouwen de propellers in en wordt de windweerstand verminderd. Met deze functie die onmiddellijk van vorm verandert, kan hij een snelheid van 120 km/u halen en maximaal een uur vliegen.

DJI Spark Mini-drone

Als bekendste naam in de dronemarkt combineert DJI zijn reputatie met een uitzonderlijk klein formaat in de Spark Mini. Deze superkleine drone bereikt snelheden van ruim 50 km/uur en vliegt maar liefst 16 minuten. De ingebouwde camera kan onderwerpen nauwkeurig volgen, terwijl je met de QuickShot-functie foto’s kunt maken zonder de actie te stoppen. Ook al is hij klein, de Spark Mini is slim. Het reageert op gebaren en geeft je ongekende controle en toegang.

DJI Spark Mini-drone DJI Spark Mini in frame met 4 propellerontwerp en mini LED-verlichting DJI Spark Mini-drone DJI Spark Mini-drone

Parrot Mambo FPV-cameradrone

Of je nu een beginner of een ervaren dronepiloot bent, het is altijd spannend om live te zien wat je drone ziet. De Parrot Mambo FPV biedt een first-person perspectief, op maat gemaakt voor racen. Er zijn drie modi waaruit je kunt kiezen, allemaal afgestemd op jouw vaardigheden en behoefte aan snelheid. De Easy-modus houdt je stabiel, terwijl je in de Drift-modus krappe bochten kunt maken. De Race-modus biedt volledige controle en nulstabilisatie, waardoor je racen naar een geheel nieuw niveau kunt tillen.

SwellPro Spry waterdichte drone

De grootste zorg voor de meeste dronepiloten is het raken van water tijdens een vlucht. Met de SwellPro Spry is water geen enkel probleem. Deze waterdichte drone vliegt niet alleen maar zwemt ook. Ideaal voor avonturiers, Spry is de perfecte drone om elke actie in de buurt van het water vast te leggen, van snorkelen tot kajakken tot surfen. Als het tijd is om in te pakken, brengt de Return to Home-functie Spry rechtstreeks terug naar het basiskamp.

SwellPro Spry waterdichte drone "aria-describeby =" gallery-5-363960 SwellPro Spry-drone landt in het water SwellPro Spry waterdichte drone SwellPro Spry waterdichte drone

Xiaomi FiMi X8 SE opvouwbare 4K-drone

De FiMi X8 SE biedt vluchten van 33 minuten en is uitgerust met intelligente functies zoals Smart Tracking en Smart Flights. De afstandsbediening kan tot 5 km afstand worden bediend en heeft een geïntegreerd display voor realtime video. Met een Sony IMX378 kun je indruk maken met de foto’s en video’s die je maakt. Als de speeltijd voorbij is, vouwt deze drone zich op tot een supercompacte vorm die past bij het formaat van je smartphone.

Xiaomi FiMi X8 SE opvouwbare 4K-drone "aria-describeby =" gallery-6-363966 De Xiaomi FiMi X8 SE vliegt en vouwt op Xiaomi FiMi X8 SE opvouwbare 4K-drone Xiaomi FiMi X8 SE opvouwbare 4K-drone

Yuneec Mantis Q Opvouwbare 4K-reisdrone

Als je op zoek bent naar meer creatieve vrijheid met je dronebeelden, dan is de Mantis Q de drone voor jou. De ingebouwde camera heeft een kantelmogelijkheid waarbij je de hoek kunt aanpassen tot 90° naar beneden en 20° naar boven. Dit is allemaal mogelijk tijdens de vlucht, waardoor je elke keer precies het schot kunt maken dat je wilt. Natuurlijk zullen de 4K-beelden je wegblazen als het tijd is om te beoordelen.

AIR PIX luchtcamera in zakformaat

AIR PIX is geen drone. Het is een camera die kan vliegen. Hij is kleiner dan de iPhone Xs en maakt gebruik van gezichtsherkenning om jou en je vrienden automatisch te volgen tijdens avonturen. Hij volgt u zelfs, waardoor u volledig handsfree bent. Voor degenen die van publiek houden, kunt u met AIR PIX ook rechtstreeks naar sociale-mediasites streamen.

Welke van deze zou jij graag in handen willen krijgen? Deel het met ons in de reacties hieronder.

ProductoverzichtenDaily Digest

Mục lục