Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

We vertellen je wie je moet volgen op sociale netwerken tijdens het WK Dames

Hoewel de FIFA Women’s World Cup niet zoveel geschiedenis heeft als die van de heren, moeten we toegeven dat het steeds populairder is geworden vanwege de kwaliteit, de stijl van de spelers en het aantal spelers dat aan het toernooi deelneemt. En dit jaar belooft zeker interessanter te worden, dus je mag het niet missen! Maar als je niet kunt stoppen met het kijken naar de wedstrijden, maak je geen zorgen, dankzij internet en sociale netwerken kun je al het sportnieuws van het moment en op straat te weten komen. Ontdek wie je kunt volgen op sociale media tijdens het WK vrouwenvoetbal 2019.

Hoofdrekening volgt

FIFA Wereldkampioenschap Dames – Twitter: @FIFAWWC

Als je accuraat en objectief geïnformeerd wilt worden over alles wat er gebeurt tijdens het WK Dames Frankrijk 2019, volg dan het officiële FIFA Twitter-account. Daar vind je de resultaten van alle wedstrijden, informatie over welke teams zich kwalificeren en je kunt zelfs deelnemen aan tientallen loterijen om prijzen te winnen die verband houden met de hoofdsport van dit evenement.

Voetbal experts

Cecilia Lagos – Twitter: @FIFAWWC_CHI

Naast een jarenlange sportjournalist met bijna 30 jaar ervaring, maakt Cecilia ook deel uit van het FIFA-team van speciale verslaggevers voor dit WK vrouwenvoetbal, waarbij de nadruk ligt op de selectie van haar thuisland Chili.

“La Roja” is een van de twee Zuid-Amerikaanse teams die deelnemen aan dit WK. Dankzij deze ervaren journalist kun je ze op de voet volgen. Bovendien zijn we er zeker van dat zijn deelname erg belangrijk zal zijn, aangezien het zijn officiële debuut op een WK voor vrouwen is en het een hit zou kunnen worden!

Diego Zandrino – Twitter: @FIFAWWC_ARG

Zandrino is een van de 24 officiële FIFA-verslaggevers die verantwoordelijk is voor het rapporteren op zijn Twitter-account van alle details van het albiceleste-team.

Argentinië is een van de weinige Zuid-Amerikaanse teams die aan dit toernooi deelnemen en proberen deze trofee voor het eerst naar hun thuisland te brengen. Zullen ze slagen? Volg Zandrino om erachter te komen.

Erin Vis – Twitter: @FIFAWWC_USA

Erin Fish is een gerenommeerd sportjournalist, gespecialiseerd in voetbal en die alle details beschrijft over de deelname van het Amerikaanse team aan het WK Dames 2019.

Het is zonder twijfel een van de meest interessante selecties, aangezien hij de afgelopen toernooien onberispelijk werk heeft geleverd en er drie keer in is geslaagd de trofee mee naar huis te nemen. Wordt het de vierde keer dit jaar? We zullen het snel weten.

Elisa Revuelta – @FIFAWWC_ESP

Elisa Revuelta is de officiële verslaggever van de Spaanse selectie bij de FIFA. Via uw account zorgt Twitter na elke deelname van het Spaanse team voor de details van de gewonnen of verloren wedstrijden, de spelers, eerdere voorbereiding en indrukken. Meer algemene informatie kunt u ook verkrijgen via uw persoonlijke account bij @revueltijo

Gerenommeerde sportkanalen

Telemundo Sports – Twitter: @TelemundoSports

De afgelopen jaren is Telemundo Deportes uitgegroeid tot een van de belangrijkste platforms die alle grote sportevenementen op de voet volgt en uiteraard kon ik dit jaar het WK Dames niet missen. Mis de analyse van de games en de live en opgenomen programma’s niet die de Telemundo-keten en haar zusterkabelketen Universo naar Telemundo Deportes zullen brengen.

Als je op de hoogte wilt blijven van alle evenementen van het WK, moet je ongetwijfeld de programma’s en sociale netwerken van dit medium volgen.

NBC Sport Chili – Twitter: @NBCSPORTSCHILE

Het officiële Twitter-account van de sportafdeling van de Chileense televisiezender NBC (National Broadcast Company) wordt ook in het Spaans op de hoogte gehouden van alle details van de Women’s Cup 2019. Het zal een geweldige kans zijn om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van het toernooi en vooral de deelname van de Latino-teams.

voetbalploegen

Argentinië Nationaal Team – Twitter: @Argentinië

Is Argentinië jouw favoriete team? Dan moet je je officiële account op Twitter volgen. Daar vindt u alle informatie over de deelname van dit team aan het WK Frankrijk 2019, zoals: B. Schema’s, opstellingen en zelfs uniformen die ze zullen dragen. Wees een echte fan en voeg meer volgers toe aan het officiële albiceleste teamaccount.

Het is vermeldenswaard dat dit rapport van Twitter Ze zal u ook informeren over alle details van de deelname van het Argentijnse nationale team aan de Copa América, dus het zal zeker zeer actief zijn in het creëren van inhoud.

Chili Nationaal Team – Twitter

Deze selectie is een voorbeeld van de groei en ontwikkeling die een team kan doormaken. Hoewel ze meerdere keren aan de Copa América hebben deelgenomen, is dit de eerste keer dat ze aan een WK deelnemen. Dit heeft haar fans in verrukking gebracht en zelfs degenen die niet haar volgers zijn, geïntrigeerd. Als je stap voor stap de hele prestatie van “de Rode” op dit WK Dames wilt weten, vergeet dan niet om je account te bezoeken Twitter official

Aanbevelingen van de redactie