Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

We zijn er bijna, tenminste in India

De moeizame reis van de eerste kon eindelijk ten einde komen opvouwbare smartphone het verhaal dat Samsung Galaxy Fold. Een reis naar de winkelschappen en in de handen van shoppers die ze van tevoren hadden gekocht, die vol onzekerheden en problemen bleek te zijn.

Nadat het in de vorm van monsters in handen van enkele journalisten terechtkwam, bleek meteen zijn kwetsbaarheid, vooral degenen die ermee te maken hadden Advertentie en het scharnier dat de sluiting mogelijk maakt. Vanaf dat moment begon het harde werk van de ingenieurs van de Zuid-Koreaanse fabrikant dit probleem op te lossen.

Na maanden van min of meer officiële aankondigingen dat het toestel eindelijk gelanceerd kan worden (gevolgd door evenveel afwijzingen), lijkt het erop dat het eindelijk zover is: de Galaxy Fold moet in Indië spoedig

Samsung Galaxy Fold klaar voor lancering in India

Samsung bevestigde onlangs dat de Galaxy Fold geperfectioneerd is en er klaar voor is Vanaf september. Een debuut dat niet op alle markten tegelijk zal plaatsvinden: sommigen zullen het eerder ontvangen, anderen later. Om erop te wijzen dat het debuut van de Galaxy Fold op handen is, toont de website van Samsung India het toestel als een van de apparaten in de lijst.

Alles keert terug ten opzichte van de tijden die het bedrijf vorige maand aangaf toen het een verklaring aflegde dat de Galaxy Fold in september definitief zou worden uitgebracht. Tegelijkertijd maakte Samsung bekend dat dit gepland was aanvankelijk een miljoen exemplaren produceren. Afhankelijk van het aantal aanvragen kan het tempo vervolgens worden opgevoerd.

Galaxy Fold: kenmerken en prijs

Laten we ze kort onthouden Technische specificaties Deze vouw: een 7,3 inch AMOLED Dynamic Infinity-display dat als een boek kan worden opgevouwen, evenals een 4,3 inch secundair display aan de buitenkant. De batterij is 4.380 mAh.

Er zijn helemaal zes camera’s: een drievoudige configuratie aan de achterkant, twee camera’s aan de binnenkant en één voor selfies omslag. De verwerker is een Qualcomm Leeuwebek 855gesteund door 12 GB RAM En 512 geheugen Innerlijke ruimte. In India wordt de Galaxy Fold aangeboden in de kleuren Space Silver, Cosmos Black, Astro Blue en Martian Green.

Ondanks alle problemen die zich tot nu toe hebben voorgedaan, zal de Fold een vrij duur toestel blijven, met een Prijs vanaf ongeveer 2.000 euro. Accessoires zoals de leren hoes en de slanke hoes worden apart verkocht.