Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Welk leven leidt Bill Gates? Lees meer in een documentaire van de Netflix-productie

Bill Gates Foto: wikimedia.org

Bill Gates – mede-oprichter van Microsoft, filantroop, literatuurliefhebber en een van de rijkste mensen ter wereld – moet een interessant leven leiden, waarover we binnenkort veel details zullen leren.

Netflix heeft een driedelige documentaire voorbereid met de titel In Bills hoofd: het decoderen van Bill Gateswaarin het verleden, het heden en de mogelijke toekomst van Bill Gates gedetailleerd worden weergegeven.

De auteurs van de driedelige documentaire duiken in de activiteiten van Bill Gates in de technologie-industrie en zijn liefdadigheidswerk, en observeren hoe hij problemen en hun oplossingen aanpakt met zijn eigen optimisme, nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Het document behandelt echter niet alleen de belangrijkste periodes uit het leven van de medeoprichter van Microsoft. Bill beantwoordt ook veelgestelde vragen. Favoriete dier? – Hond. Voedsel? – Hamburger. Waar is hij bang voor? – Dat zijn hersenen niet meer werken.

De bekroonde regisseur zorgde ervoor Davis Guggenheim, die meerdere succesvolle documentaires op zijn scherm heeft staan. Hieronder kun je de trailer van een interessante film bekijken. De première staat gepland 20 september.