Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Welke kleur behang doet wonderen voor de drums?

Hoezeer de batterij ook is, het enige wat we kunnen doen om de autonomie ervan uit te breiden is er gebruik van te maken en wat we u te bieden hebben is eenvoudigweg uw achtergrond veranderen.

Mobiele technologie gaat met de dag vooruit en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dag… ons leven.

Ondanks het feit dat smartphones bij veel van onze taken al onze desktops en laptops kunnen vervangen, is er iets dat geen gelijke tred heeft gehouden met de ontwikkeling van deze krachtige apparaten. Ja, we hebben het over Trommels.

Hoevelen van ons hebben er ooit aan getwijfeld om zonder te zitten Trommels midden op de dag en we probeerden koste wat het kost onze trouwe metgezel in rekening te brengen?

Het kan ook interessant zijn om te weten:

Het is waar dat een van de beste methoden voordat je een smartphone koopt, is om de functies ervan zorgvuldig te analyseren, vooral op het gebied van autonomie. Trommels alles wat we kunnen doen om uw aanbod uit te breiden autonomie is een goede zaak en wat wij u te bieden hebben, is dat u eenvoudig uw achtergrond kunt veranderen.

We weten allemaal dat we een aantal dingen kunnen doen om dit te verlengen autonomie van onze apparaten, zoals het uitschakelen van onnodige connectiviteitsopties, het gebruik van energiebesparende modi, enz.

Met betrekking tot het voorstel van vandaag om het behang in donker te veranderen, is de vraag: zal dit de autonomie verbeteren? En geldt dit voor elk type scherm? De antwoorden zijn ja en nee.

De reden waarom het gebruik van een zwarte achtergrondafbeelding geen enkele verbetering oplevert autonomie Dat komt vooral omdat er in de overgrote meerderheid van de smartphones twee soorten schermen worden gebruikt LCD-scherm (LIquid Ckristal Dweergeven) en AMOLED (Aactief Matrix Deorganisch Lecht Emitting DDeze twee typen schermen gaan op heel verschillende manieren met kleuren om.

Terwijl de technologie AMOLED is de meest moderne en efficiënte (behalve OLED) technologie LCD-scherm Het komt het meest voor en komt voor op een groter aantal apparaten vanwege de kosten en ouderdom van de apparaten die in omloop zijn. Het zwarter is aanwezig op een scherm AMOLED er wordt meer energie bespaard. Over het algemeen werken de schermen door verschillende kleurschakeringen via één pixel uit te zenden. Elke pixel bestaat uit subpixels die licht filteren door een van de drie primaire kleuren, rood, groen en blauw (sommige fabrikanten gebruiken meer dan drie subpixels). De hoeveelheid licht die door deze filters gaat, bepaalt de kleur van het licht dat door elke pixel wordt uitgezonden. In tegenstelling tot schermen LCD-scherm Hiervoor is een lichtemitterende diode (LED) nodig die door elk van de subpixels gaat, de pixels waaruit de schermen bestaan. AMOLED zijn eigenlijk je eigen lichtbron als een scherm AMOLED De zwarte kleur is eigenlijk uitgeschakeld, dus als we een zwart achtergrondpapier op een scherm gebruiken AMOLED We besparen veel energie en dat zie je terug in de energiekosten. reflecteren autonomie onze uitrusting.

Als we het over de schermen hebben LCD-scherm Het antwoord zal verrassend zijn, omdat de meest efficiënte kleur wit is. Ja, wit! Dit komt omdat, zoals we al hebben uitgelegd in de technologie LCD-scherm De uitgezonden kleur wordt gefilterd op basis van de subpixels en pixels. Als de kleur wit is, is dit filter niet langer nodig.