Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Werkt Google Voice met VPN?

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Werkt Google Voice met VPN?

Noch Google Voice, noch Google Play staan ​​VPN-gebruik toe. Een identiteit en een locatie worden verborgen door VPN’s. Deze mensen die buiten de VS wonen, proberen Google Voice-nummers te verkrijgen door een virtueel particulier netwerk (VPN) op te zetten met een locatie in de VS, waardoor ze de vereiste dat ze alleen in de VS mogen werken omzeilen en daarbij de servicevoorwaarden van Google Voice schenden.

Kan ik Google Voice gebruiken met VPN?

Het is niet verplicht om VPN-opties toe te voegen aan Google Voice, maar er kunnen vereisten zijn die specifiek zijn voor elk land, evenals de vereisten die worden gebruikt voor tunneling door die landen. Werkende VPN-server in de VS zou moeten werken als uw locatie in de VS is verbonden via een VPN-server.

Hoe krijg ik Google Voice VPN?

Open Google Voice door uw Google-ID in te voeren. U kunt Dictionary.com openen in uw webbrowser. Bij een bezoek aan de website blijkt dat je nu berichten kunt ontvangen waarin wordt aangegeven dat de dienst beschikbaar is. PureVPN kan in slechts enkele stappen worden verbonden met een server in de VS. Daarna moet u de pagina vernieuwen.

Kan ik mijn Google Voice buiten de VS gebruiken?

Er is geen ondersteuning voor Google Voice in de rest van de wereld, maar mensen moeten hun telefoons met Amerikaanse nummers gebruiken. Het gebruik van Google Brswigs voor internationale gesprekken maakt het handig voor gebruikers buiten de VS.

Kan ik Google Voice gebruiken zonder VPN?

PureVPN zal u instellen voor een serverlocatie in de VS door op “Probeer PureVPN” te klikken. Hierdoor wordt de pagina vernieuwd. U wordt gevraagd uw Google Voice-nummer. Geef desgewenst het nummer op dat u wilt gebruiken of een andere optie.

Werkt Google Voice buiten?

Er zijn veel nummers beschikbaar op Google Voice die gemakkelijk te gebruiken zijn als u ze overal op een apparaat kunt gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is uw laptop, tablet of smartphone verbinden met een Wi-Fi-netwerk of mobiel netwerk om de dienst te gebruiken.

Hoe gebruik ik Google Voice internationaal?

De Google Voice-app voor Android kan worden gedownload en moet worden gestart om te gebruiken. Selecteer het internationale telefoonnummer waarmee u contact wilt opnemen door op het belpictogram te tikken. De landcode moet aan het einde van de e vóór het telefoonnummer worden ingevoerd.

Waarom is Google Voice niet beschikbaar in mijn land?

Mogelijk moet u cookies opnieuw verwijderen om toegang te krijgen tot Google Voice als u het bericht ‘Er is een foutmelding met betrekking tot deze service in uw land’ ontvangt. Het selecteren van een Google Voice-nummer is vereist. U kunt kiezen uit acht opties die beschikbaar zijn op de site: voer een Amerikaans netnummer en een paar woorden in om een ​​gedenkwaardig telefoonnummer te creëren, of voer een woord in om het gewenste antwoord te genereren.

Is Google Voice een VPN?

Het enige dat nodig is, is een VPN-verbinding met Amerikaanse servers. Wanneer u bent aangemeld bij een VPN en een Amerikaans IP-adres heeft, moet u een Amerikaans nummer opgeven, dat wordt geverifieerd door Google Voice.

Hoe omzeil ik Google Voice-verificatie?

Het activeren van de gekoppelde nummers in de Google Voice app is eenvoudig; Voer eenvoudig uw Hamburgernummer in de linkerbovenhoek van uw Google Voice-account in en tik op Instellingen. Als je het van het volgende scherm wilt verwijderen, selecteer je ‘X’ naast het nummer, gevolgd door ‘Verwijderen’.

In welk land kan Google Voice worden gebruikt?

Als telefoondienst biedt Google Voice Amerikaanse klanten een reeks telefoonfuncties. Klanten in de Verenigde Staten kunnen contact opnemen met uw Google-account via het telefoonnummer op deze pagina. We zullen Google Agenda (G Suite vanaf oktober 2020) ook aanbieden aan klanten in Canada, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Is Google Voice gratis in het buitenland?

Als je je eigen Google Voice-nummer uit de VS gebruikt, zijn er geen registratiekosten en kun je dus gewoon gratis via wifi naar de VS bellen of sms’en. Bellen, sms’en en voicemails zijn gratis met Google Voice.

Hoe krijg ik een Google Voice-nummer in het buitenland?

  • Zorg ervoor dat je Google Voice zorgvuldig instelt, nadat je op Google Voice hebt geklikt, volg je de instructies zorgvuldig en selecteer je het gewenste Google Voice-nummer.
  • Zorg ervoor dat uw Amerikaanse telefoonnummer wordt vermeld op Google Voice.
  • Gebruik de Google Voice-app op uw iPhone of Android.