Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WhatsApp biedt gebruikers mogelijk binnenkort de mogelijkheid eerdere groepsdeelnemers te bekijken

Let op: het volgende artikel kan je helpen: WhatsApp kan gebruikers binnenkort toestaan ​​eerdere groepsdeelnemers te bekijken

WhatsApp werkt naar verluidt aan verschillende nieuwe functies, vooral gericht op groepschats. Onlangs heeft het instant messaging-platform de ledenlimiet in groepschats verhoogd van 100 naar 512. Daarnaast kondigde het ook Communities aan, een nieuwe manier om gelijkgestemde mensen berichten te sturen. WhatsApp werkt nu echter aan een manier om eerdere groepsdeelnemers te bekijken. Met deze functie willen beheerders en leden bijhouden welke leden onlangs het gesprek hebben verlaten. WhatsApp is deze functie aan het bètatesten.

WhatsApp biedt gebruikers mogelijk binnenkort de mogelijkheid eerdere groepsdeelnemers te bekijken

Zie ook: Wat is GB WhatsApp? Is het veilig om het te gebruiken?

Met WhatsApp bètaversie 22.16.0.75 op iPhone kunnen groepsleden en beheerders zien wie de afgelopen 60 dagen de groep heeft verlaten of verwijderd. Een nieuwe optie genaamd Eerdere deelnemers tonen is beschikbaar onder de lijst met huidige deelnemers op het tabblad Groepsinfo. De verwijderde ledenlijst krijgt ook een eigen zoekbalk. WhatsApp introduceert deze functie voor kleine bedrijven die WhatsApp-groepen gebruiken voor interne communicatie of interactie met klanten.

Momenteel verschijnt er een melding in het groepschatvenster wanneer iemand de groep heeft verlaten of door de beheerders is verwijderd. Na het lanceren van deze functie ontvangt niemand echter in-chatberichten voor dergelijke evenementen. Daarom worden de namen van leden die de groep hebben verlaten alleen opgenomen in de lijst met “voormalige deelnemers”.

De functie vindt momenteel zijn weg naar WhatsApp TestFlight-bètaleden op iOS. Android- en desktopgebruikers van WhatsApp zullen deze functie in de nabije toekomst ook krijgen. WhatsApp heeft ook een nieuwe groepsbeheerder toegevoegd. Nu kunnen de groepsbeheerders het bericht in de groepschat verwijderen.

Voor meer informatie kunt u klikken op: Nu verwijderen WhatsApp-groepsbeheerders uw berichten over haatzaaiende uitlatingen