Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WhatsApp Call Support komt eindelijk naar Wear OS 3 smartwatches: bron

Let op: het volgende artikel zal je helpen: WhatsApp Call Support komt eindelijk naar Wear OS 3 smartwatches: Bron

Samsung smartwatch-gebruikers dringen er al lang op aan dat WhatsApp gebruiksvriendelijke software-updates uitbrengt. In dit opzicht rolt WhatsApp momenteel een nieuwe bètaversie uit die een spraakoproepfunctie naar Wear OS 3 smartwatches brengt, een week na het vrijgeven van de nieuwe Communities-functie voor geselecteerde Android-gebruikers. Volgens berichten op de Wear OS-subreddit is de functie standaard ingeschakeld in WhatsApp-bètaversie 2.22.19.11.

Met de nieuwste bètaversie kunnen WhatsApp-gebruikers nu audiogesprekken accepteren op Wear OS 3 smartwatches, ondanks het ontbreken van een Wear OS-app. Wear OS 3 is momenteel alleen beschikbaar op de Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 en Montblanc Summit 3 smartwatches. Interessant is dat de interface voor inkomende oproepen per apparaat varieert.

WhatsApp-oproepondersteuning komt eindelijk voor OS 3-smartwatches: bron

Op een Galaxy Watch 4 die is aangesloten op een Samsung-telefoon, geeft de WhatsApp-interface voor spraakoproepen duidelijk aan dat de inkomende oproep afkomstig is van WhatsApp door het WhatsApp-logo onder de contactgegevens weer te geven. De WhatsApp-gebruikersinterface voor spraakoproepen op een Galaxy Watch 5 gekoppeld aan een Pixel 6 is echter identiek aan de traditionele bel-UI.

Ondanks esthetische verschillen werkt de functionaliteit identiek en kun je WhatsApp-audiogesprekken vanaf je pols beantwoorden zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. Helaas ondersteunt WhatsApp nog steeds geen spraakoproepen met Wear OS-smartwatches.

WhatsApp heeft deze update nog niet officieel aangekondigd. Het bedrijf zal waarschijnlijk meer informatie onthullen dichter bij de stabiele release, wat enige tijd kan duren omdat de functie pas in het bètakanaal is beland.

Uitchecken? WhatsApp Communities wordt eindelijk uitgerold naar Android-gebruikers