Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WhatsApp-groepen ontvangen belangrijke updates

Let op: het volgende artikel helpt je: WhatsApp-groepen ontvangen belangrijke updates

WhatsApp-groepen ontvangen belangrijke updates

WhatsApp kondigde in april aan dat het werkte aan een nieuwe ‘Communities’-functie waarmee diverse groepen ‘onder één dak’ kunnen samenkomen, wat klinkt als een potentiële uitdager van Slack. De functie is nu toegankelijk voor bètatesters.

Voor testpersonen is de mogelijkheid om nieuwe communities op te zetten uiterst links in de tabbladbalk te vinden, met keuzes voor chats, statussen en oproepen. Daar bevond zich vroeger de camerasnelkoppeling, dus hoe heb je foto’s gemaakt? Gelukkig lijkt WhatsApp al een nieuwe locatie voor de camera te hebben ontdekt.

De afgelopen maanden heeft het berichtenplatform van Meta langzaam incrementele updates uitgerold: de groepsgrootte is verdubbeld tot 512 mensen, videogesprekken met 32 ​​personen, een verhoogde limiet voor het delen van bestanden van 2 GB, emoji-reacties, laatst gezien-statussen waarmee je je bestanden kunt verbergen het van specifieke mensen en nu gemeenschappen.

De WhatsApp-camerasnelkoppeling was voorheen toegankelijk door naar rechts te vegen in de lijst met chats of in de linkertabbalk. Nu gemeenschappen hun plaats innemen, denkt WABetaInfo dat de verloren snelkoppeling opnieuw zal verschijnen, zij het naast de zoekknop en het hamburgermenu. Dit punt bovenaan kan moeilijk te bereiken zijn, vooral als je een grotere telefoon zoals de Google Pixel 6 gebruikt. De positionering is echter duidelijk en niet moeilijk te vinden.

WhatsApp-groepen/communities zijn perfect voor individuen op school of in gemeenschapsbeheer. Hierdoor kunnen ze alle relevante subgroepen in één hub houden. Als u deze in handen wilt krijgen, update dan uw app naar de nieuwste versie en wacht tot het bedrijf deze aan u distribueert. Omdat dit een server-side versie is, lijkt er helaas geen manier te zijn om de functionaliteit aan jouw kant te forceren.