Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WhatsApp stopt met werken op deze geselecteerde iPhone-modellen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: WhatsApp stopt met werken op deze geselecteerde iPhone-modellen

Volgens de laatste berichten zijn sommige van de geselecteerde iPhone-modellen ondersteunt WhatsApp vanaf oktober 2022 niet meer. Een recente update van Apple zegt dat de instant messaging-app niet langer zal werken op sommige oude iPhones.

WhatsApp is begonnen met het waarschuwen van geselecteerde iPhone-modellen

De laatste rapporten beweren dat sommige van de oudere iPhone-apparaten binnenkort zullen stoppen met het ondersteunen van WhatsApp. Een recente ondersteuningsupdate van Apple zegt dat de instant messaging-app Whatsapp niet langer zal werken op sommige oude iPhones die iOS 10 en iOS 11 ondersteunen. Volgens een bron van WABetaInfo hebben ze 24 oktober als deadline opgegeven.

WhatsApp is al begonnen met het waarschuwen van iPhone-gebruikers die iOS 10- of iOS 11-versies van het programma gebruiken. Bovendien hebben sommige WhatsApp-gebruikers al een melding gekregen dat de software binnenkort niet meer werkt op hun iPhones. Om de berichten-app in deze situatie te kunnen blijven gebruiken, moeten ze hun iPhones updaten.

Daarom moeten alle iPhone-gebruikers met oude versies hun telefoons onmiddellijk bijwerken. Gebruikers kunnen eenvoudig de nieuwste iOS-versie aanschaffen door de onderstaande stappen te volgen:

  • Ga naar Instellingen
  • Tik op Algemeen
  • Tik op Software-update

De laatste rapporten beweren dat iPhone 5 en iPhone 5c de enige twee modellen zullen zijn die door deze verandering zullen worden beïnvloed. iOS 10 en iOS 11 zijn nu verouderde besturingssystemen. Ga uw handset bijwerken als u dat nog niet heeft gedaan.

Controleer ook: Oppo ColorOS 13 wordt geleverd met een nieuwe slimme look: PhoneWorld