Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WhatsApp updaten naar de nieuwste versie

Hallo Hardmaniaco’s! Vandaag zullen we het uitleggen Hoe WhatsApp te updaten naar de nieuwste versie. Onlangs kwamen we erachter dat sommige hackers erin slaagden in te breken in mobiele telefoons via een WhatsApp-gesprekHet maakte niet uit of we het afwezen of niet. Met het Ze hadden toegang tot al onze telefoons.

Opgemerkt moet worden dat ze zich richtten op zakenmensen of bedrijven, terwijl de poging beperkter was voor individuen. Toch is het erg Het wordt aanbevolen om WhatsApp te updaten naar de nieuwste versie, zoals aangegeven door het bedrijf zelf. Zonder verder oponthoud, laten we daarmee beginnen WhatsApp-update-tutorial.

Velen zullen dat denken Ga naar de Play Store, heeft de nieuwste versie en kan vanaf daar worden bijgewerkt. Nou ja, ze hebben niet altijd de nieuwste versie. Zoals we op de onderstaande afbeelding kunnen zien, hadden we hem al bijgewerkt in de Play Storemaar dat was het niet, zoals we later zullen zien Het laatste wat WhatsApp op zijn officiële website heeft opgenomen.

Om deze reden zal ik beschrijven hoe je kunt zien welke versie we hebben geïnstalleerd en hoe je deze kunt updaten. Om de geïnstalleerde versie te zien, moeten we de applicatie invoeren en Klik op de bovenste 3 stippen.WhatsApp-gesprekken

Klik vervolgens op Instellingen.

WhatsApp-instellingen

In de volgende geven we hulp.

Whatsapp-hulp

En tot slot voor informatie over de applicatie waar we de versie krijgen die we hebben geïnstalleerd Ons geval is 2.19.134wat niet de laatste is, is daarom kwetsbaar voor deze aanval.

Whatsapp-informatie

WhatsApp-versie

Wel, kunnen Update WhatsApp naar de nieuwste versietyp gewoon in de browser”whatsapp-apk“En ga naar de officiële website door op het resultaat te klikken”Android-WhatsApp”, Of ga meteen verder deze link.

WhatsApp-zoekopdracht

Dan zullen we de beschikbare versie zien, in ons geval de 2.19.142Klik op Nu downloaden en klik vervolgens op Het downloadproces begint.

nieuwe versie van whatsapp Whatsapp-apk downloaden

Na het downloaden klikken we Installer om WhatsApp bij te werken naar de nieuwste versie.

whatsapp-apk

Als de melding verschijnt dat de installaties van de onbekende oorsprongwe moeten Klik op Instellingen.

Waarschuwing: installeer een onbekende applicatie

En schakel de installatie in van “Onbekende oorsprong”, Zoals we in de volgende afbeelding kunnen zien, zal het ons vragen of we het echt willen activeren. Wij accepteren en zetten het proces voort.

mobiele beveiliging

installatie van onbekende applicaties mogelijk maken

We geven het opnieuw aan in het installatieprogramma en we krijgen de volgende melding waarin we dat moeten doen Klik op Installerenvanaf installatie proces.

Voer de WhatsApp-installatie uit WhatsApp installeren

Eenmaal klaar, de volgende fotowaar we maakt het mogelijk om de applicatie te openen. Daarin kunnen wij Controleer de WhatsApp-updateversie.

De WhatsApp-installatie is voltooid nieuwe versie van whatsapp

We hopen dat je deze tutorial nuttig vond. Als u vragen heeft, kunt u dat doen Laat een reactie achter en wij beantwoorden u graag.