Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Windows 11 downgraden naar Windows 10 (Windows 11 terugdraaien naar Windows 10)

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Windows 11 downgraden naar Windows 10 (Windows 11 terugdraaien naar Windows 10)

Als u Windows 11 bezit en wilt downgraden naar Windows 10, lees dan deze tutorial verder. Het eerste dat uw aandacht zal trekken wanneer u een upgrade uitvoert van Windows 10 naar Windows 11 of een nieuwe pc koopt die wordt geleverd met Windows 11, is het strakke ontwerp. Om de gebruikersinterface van het nieuwe Windows 11 op te fleuren, heeft Microsoft een wenselijke en verfrissende gebruikersinterface ontwikkeld die de gebruikerservaring verbetert.

In tegenstelling tot wat sommige gebruikers verwachten, kan de interface wat moeilijk en complex zijn om te navigeren. Sommige gebruikers melden ook dat er bugs en glitches zijn die Windows 11 beïnvloeden, en Microsoft erkent deze problemen. Dit zijn opmerkelijke redenen waarom u zou kunnen besluiten terug te gaan naar Windows 10, dat stabieler en gemakkelijker te navigeren is.

Apparaten die voldoen aan de systeemvereisten voor het installeren van Windows 11 ontvangen een updatemelding om Windows 11 te downloaden en te installeren. Deze aanbieding geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn systeem bij te werken naar Windows 11 en het 10 dagen uit te proberen om te beslissen of hij het systeem wil blijven gebruiken. nieuw besturingssysteem of terugkeer naar Windows 10.

In deze handleiding laten we u 2 manieren zien om Windows 11 opnieuw in te stellen naar Windows 10.

Hoe te downgraden van Windows 11 naar Windows 10.

Methode 1: Ga terug naar Windows 10.

Methode 2: Windows 10 opnieuw installeren (schone installatie)

Methode 1: Windows 11 terugdraaien naar Windows 10.

De eerste methode om Windows 11 te downgraden naar Windows 10 is door binnen 10 dagen na de upgrade van uw systeem naar Windows 11 te herstellen naar Windows 10. Dit betekent dat u, om uw Windows 11-systeem terug te zetten naar Windows 10, ervoor moet zorgen dat uw computer de deadline van 10 dagen om terug te keren naar de vorige versie van Windows NIET heeft overschreden.

Terugkeren naar Windows 10 vanuit Windows 11:

backuppen

1. druk de Windows + ik Knoppen om te starten Instellingen.

2. Kiezen systeem tabblad in het linkerdeelvenster, scroll naar beneden en klik Restauratie.

3. In de Hersteloptiesdruk daarop Ga terug Knop. *

Let op: Als de Ga terug Knop ontbreekt, er is een mogelijkheid dat de upgrade naar Windows 11 langer dan 10 dagen heeft geduurd. Het kan ook zijn dat het toestel niet aan de systeemeisen voldoet en genoodzaakt is Windows 11 te installeren. Daarom kan de pc niet worden hersteld naar de vorige versie.

Ga terug naar Windows 10

4. Door Ga terug naar een vorige build Wanneer het dialoogvenster verschijnt, wil Microsoft weten waarom u ervoor kiest het uit te schakelen. Vink de gewenste vakjes aan en klik erop Volgende.

5. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd dit te doen Controleer op updates, Klik op Nee bedankt.*

*Opmerking: Als u selecteert Controleer op updatesUw apparaat installeert lopende updates die de problemen op uw pc kunnen oplossen en Windows 11 op uw apparaat kunnen laten draaien.

6. Er verschijnt een nieuw dialoogvenster met informatie over wat u moet weten voordat u doorgaat. Klik Volgende.

7. Klik ten slotte Ga terug naar Windows 10.

8e. Op dit punt begint het proces van het resetten van uw computer naar Windows 10. Gemiddeld duurt het ongeveer 30 – 60 minuten om de reset te voltooien, afhankelijk van de snelheid van uw computer en de grootte van uw harde schijf.

Methode 2. Windows 11 downgraden naar Windows 10 door Windows 10 opnieuw te installeren.

Als uw upgrade naar Windows 11 meer dan 10 dagen oud is of als uw computer werd geleverd met Windows 11 (zonder upgrade), hoeft u alleen maar terug te keren naar de vorige versie van Windows Maak een back-up van uw bestanden en Windows 10 helemaal opnieuw installeren.

Om Windows 10 te installeren, kunt u een van de volgende methoden gebruiken:*

  1. Windows 10 opnieuw installeren vanaf USB, of…
  2. Installeer Windows 10 met behulp van de Media Creation Tool.

Windows 10 installeren met Media Creation Tool:

1. Ga naar de downloadpagina van Microsoft Windows 10 en klik Download het hulpprogramma nu.

Download de tool voor het maken van media

2. Open de gedownloade versie MediaCreationTool.exe Bestand.3. Klik Aannemen om akkoord te gaan met de Gebruiksvoorwaarden.

Afbeelding

4. Selecteer op het volgende scherm Update deze pc nu en klik Volgende.

Afbeelding

5. De nieuwste versie van Windows 10 wordt gedownload. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van uw internet- en pc-snelheid.

6. Bij Kies wat je wilt behoudenkiezen Niets (dat is de enige mogelijkheid), en klik Volgende. *

Let op: Nadat u op Volgende klikt, worden al uw bestanden en instellingen verwijderd. Zorg er dus voor dat u een back-up van uw bestanden maakt op een ander opslagapparaat voordat u doorgaat.

Afbeelding

7. Kies uiteindelijk Installeren om het installatieproces van Windows 10 te starten.

Afbeelding

8e. Tijdens de installatie van Windows 10 wordt uw pc meerdere keren opnieuw opgestart. Het is niets om je zorgen over te maken. Zodra dit is voltooid, wordt uw pc teruggezet naar Windows 10.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Windows 11 downgraden naar Windows 10 (Windows 11 terugdraaien naar Windows 10) 1

Mục lục