Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Windows 8.1-gebruikers krijgen waarschuwingen over het einde van de ondersteuning

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Gebruikers van Windows 8.1 beginnen waarschuwingen te ontvangen over het einde van de ondersteuning

Het minst geliefde besturingssysteem van Microsoft zal binnenkort geen updates meer ontvangen. Windows 8.1-gebruikers ontvangen nu waarschuwingen voor het einde van de ondersteuning. Met name Windows 8.1 ontvangt de laatste update op 10 januari 2023. Microsoft maakte eerder bekend dat Windows 8.1-gebruikers uiteindelijk meldingen zouden ontvangen over de aanstaande wijziging. Deze meldingen zijn nu live. U heeft zes maanden de tijd om de wijziging door te voeren.

Gebruikers van Windows 8.1 beginnen waarschuwingen te ontvangen over het einde van de ondersteuning

Zie ook: Netflix werkt samen met Microsoft voor zijn goedkopere advertentie-ondersteunde abonnement

De melding biedt gebruikers drie opties. U kunt ervoor kiezen meer te weten te komen, later een herinnering te ontvangen of een herinnering te ontvangen wanneer de ondersteuning eindigt. Als u ‘herinner mij later’ selecteert, ontvangt u de melding één keer per maand. Bij de derde optie worden gebruikers pas op 10 januari herinnerd. Zodra het einde van de ondersteuning is bereikt, kunt u ervoor kiezen deze nooit meer weer te geven.

Hopelijk zal deze push niet super agressief zijn, aangezien er weinig gebruikers zijn op Windows 8.1. Toen de ondersteuning voor Windows XP en Windows 7 eindigde, was dat een groot probleem omdat zoveel mensen die besturingssystemen gebruikten. We weten al dat Windows 8 een enorme flop was. Gebruikers hielden niet van de interface en weigerden Windows 7 naar Windows 8 te upgraden. Hoe dan ook, Windows 10 heeft een betere interface en mensen gingen vrij snel verder.

Nu is de huidige versie Windows 11. Gebruikers kunnen een jaar lang een gratis upgrade krijgen, je kunt nog steeds elke Windows 7-, 8.1- of 10-sleutel gebruiken om Windows 11 te activeren. U kunt nog steeds uw Windows 7- of 8.1-sleutel gebruiken om Windows 10 te activeren. Aan de andere kant ondersteunt Windows 11 slechts een subset van Windows 10-hardware. Windows 8.1-hardware is alleen geschikt voor Windows 10. Windows 10-gebruikers ontvangen de updates tot 2025.

Controleer ook: De Microsoft OneNote-app voor Android wordt steeds beter