Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Windows 8.1 Vroege release voor TechNet- en MSDN-leden

Windows 8.1 zal later deze maand beschikbaar worden gesteld aan MSDN- en TechNet-abonnees. Dit werd door Microsoft bevestigd voorafgaand aan de algemene release.

De softwaregigant kwam eind vorige maand onder vuur te liggen nadat bleek dat MSDN- en TechNet-abonnees zouden moeten wachten tot Windows 8.1 in oktober algemeen werd uitgebracht om toegang te krijgen tot het besturingssysteem.

Bij eerdere OS-lanceringen heeft Microsoft zijn Windows-pre-releases aan de IT-professionals gegeven, meestal wanneer ze aan fabrikanten worden vrijgegeven, zodat zij deze kunnen testen, eventuele bugs kunnen oplossen en kunnen controleren op compatibiliteitsfouten met applicaties.

“In het verleden betekende de release to manufacturing mijlpaal (RTM) traditioneel dat de software klaar was voor breder gebruik door klanten. Het is echter duidelijk dat de tijden zijn veranderd”, zei Antoine Leblond, corporate vice-president van Windows-programmabeheer, in de blogpost van eind augustus.

Als zodanig leek Leblond de verplichting te suggereren om te garanderen dat Windows 8.1 goed werkt met de overvloed aan op aanraking gebaseerde apparaten op de markt, aangeboden door zijn OEM-partners in plaats van door zijn reeks MSDN- en TechNet-abonnees.

“Terwijl onze partners deze opwindende nieuwe apparaten voorbereiden, zullen we nauw met hen blijven samenwerken om de laatste hand te leggen aan Windows 8.1 om een ​​hoogwaardige ervaring te garanderen bij algemene beschikbaarheid op 18 oktober”, legde hij uit.

“Dit is de dag dat Windows 8.1 algemeen beschikbaar zal zijn voor commerciële klanten met of zonder volumelicentieovereenkomsten, voor ons brede partner-ecosysteem, voor MSDN- en TechNet-abonnees, en voor consumenten. “

Deze stap maakte MSDN- en TechNet-leden boos, waarbij velen klaagden over de uitsluiting op sociale netwerksites en technische forums van Microsoft.

Microsoft die MSDN’s 8.1 RTM achterhoudt, doet me denken aan alle geweldige films die critici niet vroeg zouden bekijken.

– Kendall Miller (@kendallmiller) 27 augustus 2013

Microsoft werkt nog steeds aan de Windows 8.1-bug, dus het is nog niet vroeg voor TechNet- en MSDN-klanten. Zo simpel is het.

– Tom Warren (@tomwarren) 27 augustus 2013

IzsakSVK, die een reactie achterliet op de Microsoft-blogpost, zei dat de beslissing een aanfluiting was van de abonnementskosten, waardoor de IT-professionals van het bedrijf werden gedwongen zich voor te doen als leden van het MSDN-programma.

“Hoe moeten we onze software testen? Windows 8.1? De tag wordt automatisch geïnstalleerd op de computers van gebruikers. Daarom kunnen wij – softwareontwikkelaars – de schuld op ons nemen als applicaties niet werken op Windows 8.1”, schreef hij.

Microsoft heeft die beslissing echter teruggedraaid door in een andere blogpost te bevestigen dat MSDN- en TechNet-abonnees later deze maand toegang moeten krijgen tot de update van het besturingssysteem.

Steve Guggenheimer, hoofdevangelist van Microsoft, zei dat de ommekeer het resultaat was van de feedback die Microsoft ontving als reactie op de stap.

“We hebben van u gehoord dat onze beslissing om in eerste instantie geen Windows 8.1- of Windows Server 2012 R2 RTM-bits uit te brengen een grote uitdaging was voor onze ontwikkelpartners, aangezien zij momenteel nieuwe Windows 8.1-apps voorbereiden, en voor IT-professionals die zich “voorbereiden op Windows 8.1-implementaties”, Hij schreef.

“We hebben geluisterd, waarderen uw partnerschap en passen ons aan op basis van uw feedback. Terwijl we onze leveringsschema’s verfijnen voor een snellere releasefrequentie, werken we eraan om het diverse publiek in onze groep zo goed mogelijk te ondersteunen bij het ondersteunen van eerdere releases.” ecosysteem,” voegde hij eraan toe.

*Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 augustus voordat het op 10 september werd bijgewerkt om de gewijzigde houding van Microsoft weer te geven. *