Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Windows Blue Upgrade is geen fout

Windows 8 mag niet als een bug worden beschouwd omdat het minder dan een jaar na de lancering wordt bijgewerkt, waarschuwt Microsoft.

De softwaregigant zal naar verwachting volgende maand tijdens de Build-conferentie een aantal verbeteringen in zijn Windows Blue Update onthullen.

Van de nieuwe functionaliteit die Microsoft met de release wil introduceren, heeft het herstel van de Start-knop – een functie die het bedrijf stopzette met de release van Windows 8 – de meeste aandacht getrokken.

De beslissing werd opgepikt door een aantal mediakanalen toen Microsoft toegaf dat sommige van de wijzigingen die het in Windows 8 had aangebracht een vergissing waren.

In een blogpost verwierp Frank X. Shaw, corporate vice-president bedrijfscommunicatie bij Microsoft, echter de suggestie dat productverbeteringen altijd een teken van mislukking zijn.

Onder verwijzing naar de vorige week vrijgegeven cijfers waaruit bleek dat er 100 miljoen exemplaren van Windows waren, zei Shaw dat luisteren naar feedback van klanten een goede zaak is.

“Laten we even stilstaan ​​en nadenken over het centrum. In het centrum is het een goede zaak om 100 miljoen exemplaren van een product te verkopen. In het centrum is het luisteren naar feedback en het verbeteren van een product een goede zaak”, zei hij.

“Ach, er was zelfs een tijd dat je erkende dat je naar feedback luisterde en ernaar handelde.”

Vervolgens herhaalt hij dat Windows 8 “een goed product is” dat “elke dag beter wordt” en de “hele industrie” naar een nieuwe toekomst van aanraking en mobiliteit leidt.

“We zullen Windows 8 blijven verbeteren. Zoals met al onze producten maken we het goede nog beter. Er zullen nieuwe apparaten, nieuwe gebruiksscenario’s en nieuwe gegevens komen die ons aan het denken zetten”, zei hij.

“Er zullen mensen zijn die het daar volledig mee eens zijn. Er zullen mensen zijn die het er net zo sterk mee oneens zijn. Allemaal goed, allemaal verwacht”, voegde hij eraan toe.