Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Windows Resource Protection kon de gevraagde bewerking in de SFC /SCANNOW-opdracht niet uitvoeren (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking in de SFC /SCANNOW-opdracht niet uitvoeren (opgelost)

Een paar dagen geleden probeerde ik een Windows 10-systeem te repareren met de opdracht SFC /SCANNOW in de Windows Herstelomgeving. Maar nadat ik de opdracht “SFC /SCANNOW” had gegeven, ontving ik de foutmelding “Windows Resource Protection kon de gevraagde bewerking niet uitvoeren”.

Deze zelfstudie biedt instructies voor het omzeilen van de fout ‘Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren’ wanneer u de opdracht SFC /SCANNOW uitvoert in de Windows Herstelomgeving (WinRE). *

Hoe te repareren “Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren” SFC-fout in WinRE. *

*Opmerking: als u de foutmelding krijgt wanneer u de opdracht vanuit de Windows GUI uitvoert, start u Windows opnieuw op in de veilige modus en probeert u het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, drukt u op de knop WIJZIGING knop en klik Opnieuw beginnen om de WinRE-modus te openen en vanaf daar de SFC-opdracht uit te voeren door de onderstaande instructies te volgen.

Methode 1. Geef de opstart- en Windows-mappen op in de SFC-opdracht.

Normaal gesproken is de fout ‘Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren’ te wijten aan het offline opstarten en de Windows-mappen die niet zijn opgegeven in de SFC-opdracht, zoals vereist bij het uitvoeren van de opdracht vanuit WinRE. Volg deze stappen om de fout te omzeilen:

1. Voer bij de opdrachtprompt de volgende opdracht in om de stationsletter van de besturingssysteempartitie te vinden:

2. Let op de stationsletter van de besturingssysteempartitie (bijvoorbeeld “osdevice –> partitie=D: “)

3. Voer nu de volgende SFC-opdracht in waar X is de stationsletter die u hebt opgemerkt.

4. SFC /SCANNOW /OFFBOOTDIR=X:\ /OFFWINDIR=X:\Windows

In dit voorbeeld heeft de besturingssysteempartitie bijvoorbeeld de letter “D”, dus het commando is:

5. Normaal gesproken voltooit het sfc-proces het proces nu zonder de foutmelding ‘Windows Resource Protection kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren’.

Methode 2. Maak de installatie van Windows 10 schoon en controleer de hardware.

Als de bovenstaande methode de besproken fout niet oplost, geeft dit aan dat de Windows-systeembestanden beschadigd zijn. In dit geval raad ik aan een back-up van uw bestanden te maken en Windows 10 opnieuw te installeren of uw pc opnieuw in te stellen. *

*Opmerking: als dezelfde fout optreedt na het opnieuw installeren van Windows 10, duidt dit op een hardwareprobleem. Test in dit geval het RAM-geheugen op problemen of probeer Windows op een nieuwe schijf te installeren.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!