Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wipro werkt samen met Google om de digitale transformatie van bedrijven te versnellen

Wipro & nbsp | Fotocredit: &nbspIANS

Wipro, ‘s werelds toonaangevende softwaremaker, zei donderdag dat het zijn samenwerking met zoekmachinegigant Google heeft uitgebreid om de digitale transformatie van bedrijven te versnellen door middel van cloudadoptie.

“Door samen te werken met Google Cloud zullen we innovatie stimuleren voor bedrijven in sectoren zoals consumptiegoederen, het bankwezen, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), halfgeleiders en gezondheidszorg”, aldus de IT-majoor uit de stad in een verklaring.

Het cloudplatform van Google is een reeks computerservices die draaien op de infrastructuur die intern wordt gebruikt voor de eindgebruikersproducten Google Search en YouTube.

“We gebruiken het Google Cloud Platform om oplossingen en functies te ontwikkelen waarmee bedrijven aan hun cloudreis kunnen beginnen”, aldus de verklaring.

Met de oplossingen van de softwareleverancier, waarin Google Cloud-technologieën in de kern zijn geïntegreerd, kunnen bedrijven hun IT-investeringen toekomstbestendig maken.

“Ons data-ontdekkingsplatform versnelt inzichtelijke besluitvorming door middel van kant-en-klare applicaties voor sectoren zoals BFSI, detailhandel, energie, onderwijs en productie”, aldus de verklaring.

Het outsourcingbedrijf zal ook het open Anthos-platform van Google integreren om applicaties in een multi-cloudwereld te beheren en hybride cloud-implementaties voor zijn klanten mogelijk te maken.

“Ons aanbod in Google Cloud is gericht op innovatie. We voorzien onze klanten van de juiste tools om aan een moderne IT-infrastructuur te werken, een business-first aanpak te hanteren en klaar te zijn voor de toekomst”, zegt Ramesh Nagarajan, vice-president voor Cloud Services, Wipro.

Wipro wil zijn klanten ook in staat stellen sneller te migreren, hun digitale ervaringen te verbeteren en de bedrijfsresultaten te optimaliseren.

“Wipro’s expertise op het gebied van oplossingen voor digitale transformatie zal van groot voordeel zijn voor zakelijke klanten die kritische werklasten naar ons cloudplatform willen verplaatsen”, aldus Kevin Ichhpurani, vice-president van het Google-ecosysteem, in de verklaring.