Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wiskundeleraar, Rainbow, PowerMenuX en meer

Het is een geweldige tijd om een ​​jailbreak-gebruiker te zijn. Ontwikkelaars hebben zojuist iOS 12.2 gejailbreakt, terwijl ontwikkelaars geweldige nieuwe aanpassingen blijven uitbrengen. In de verzameling nieuw uitgebrachte aanpassingen van vandaag hebben we een aantal geweldige nieuwe functies in de iOS 12-jailbreakreeks gepresenteerd, omdat deze aanpassingen niet alleen de interface van onze iPhones en iPads visueel veranderen, maar ook nieuwe functies aan onze apparaten toevoegen.

Laten we snel kijken naar de nieuwe verbeteringen aan MathTeacher, Rainbow, PowerMenuX, ExactTimePhone en GlyphAlert. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over elk van deze hacks, inclusief hun doel, functies, opslagplaats waar ze beschikbaar zijn en natuurlijk prijsinformatie.

Wiskunde leraar

De Stock Calculator-app van de iPhone heeft dringend een update nodig met de MathTeacher-aanpassing. Optimalisatie verandert het uiterlijk van de Rekenmachine-app volledig door een minimalistisch thema toe te voegen. Met MathTeacher Tweak biedt Calculator Tweak twee verschillende thema’s, waaronder een licht thema en een donker thema, die beide hierboven worden weergegeven. Bovendien krijgt u een knop voor het kopiëren van resultaten waarmee u het resultaat eenvoudig naar het klembord kunt kopiëren. Bij de standaardmethode moet u beginnen door lang op het resultatengebied te drukken en vervolgens op de kopieeroptie te tikken.

Net als veel andere rekenmachine-apps van derden toont MathTeacher Tweak de laatste vergelijking net boven het huidige resultaat. De aanpassing is ook aanpasbaar, waardoor gebruikers de verschillende functies kunnen wijzigen. U kunt MathTeacher Tweak downloaden van de BigBoss-repository, waar het beschikbaar is als gratis download.

regenboog

regenboog tweak

Rainbow is een must-have voor gebruikers die hun iOS-apparaten volledig willen aanpassen. Met Rainbow Tweak kunnen gebruikers de systeemkleur van hun apparaat aanpassen. Met Rainbow kunt u de kleur van verschillende elementen van de gebruikersinterface wijzigen, b.v. Bijvoorbeeld iMessage-ballonnen, muziek-app-knoppen, Safari-laadbalk en -knoppen, Mail-app-glyphs en meer. Je kunt elke tint kiezen. Je kunt Rainbow Tweak downloaden van de Dynastic Repo, waar het beschikbaar is voor $ 0,99.

PowerMenuX

PowerMenuX-optimalisatie

PowerMenuX is een must-have voor elke jailbreak-gebruiker. Naast een responsief, minimalistisch energiemenu biedt de aanpassing nieuwe opties waarmee gebruikers hun apparaat gemakkelijk opnieuw kunnen opstarten, opnieuw opstarten en afsluiten. Naast deze drie opties krijgen gebruikers ook de optie Veilige modus waarmee ze hun apparaat eenvoudig in de veilige modus kunnen zetten. Normaal gesproken zijn deze opties niet beschikbaar in het afsluitmenu van de iPhone, en de toevoeging ervan maakt het leven van jailbreak-gebruikers veel gemakkelijker. Je kunt PowerMenuX Tweak downloaden van Cydia, waar het beschikbaar is voor $ 1,50.

ExactTimeTelefoon

ExactTimePhone-optimalisatie

Is het u ooit opgevallen dat wanneer u het oproeplogboek van uw iPhone bekijkt, het laatste gedeelte van de Telefoon-app u de tijd geeft waarop u een oproep hebt ontvangen? Als u echter naar een oproep kijkt die een paar dagen geleden is ontvangen of gedaan, ziet u niet langer het tijdstip waarop de oproep is gedaan, maar alleen de dag waarop deze is gedaan. Om het exacte tijdstip van de oproep te zien, tikt u op de “i”-knop, wat onnodig een extra stap toevoegt.

ExactTimePhone-optimalisatie lost dit probleem op door eenvoudigweg het exacte tijdstip waarop een oproep is gedaan toe te voegen in het scherm Recente oproepen. Het mooie van deze hack is dat de tag van de oproep niet wordt verwijderd, zodat je zowel de datum als de tijd op dezelfde plaats krijgt, wat erg handig is. U kunt de ExactTimePhone-tweak gratis downloaden vanuit de Packix-repository.

GlyphAlert

Nieuwe verbeteringen voor iOS 12: MathTeacher, Rainbow, PowerMenuX en meer 1

Met de nieuwe GlyphAlert-aanpassing kun je minimalistische meldingen toevoegen aan het vergrendelingsscherm van je iPhone. Deze aanpassing voegt geanimeerde glyphs toe aan meldingswaarschuwingen die verschijnen wanneer u een nieuwe waarschuwing ontvangt. Het biedt gebruikers verschillende aanpassingsopties, waaronder de mogelijkheid om glyphs aan specifieke apps toe te wijzen, de kleur van glyphs te wijzigen afhankelijk van de app, te kiezen uit 48 verschillende animaties en meer. Je kunt GlyphAlert Tweak downloaden van https://c1d3r.com/repo en het kost $ 2,00. GlyphAlert wordt ook geleverd met een gratis proefperiode van 3 dagen.