Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

WWE Clash At The Castle: hoe je kunt kijken

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: WWE Clash At The Castle: hoe je kunt kijken

Botsing bij het kasteel is eigenlijk WWE’s eerste pay-per-view-evenement in Groot-Brittannië in 19 jaar. Het is een van de grootste shows van het jaar. Roman Reigns is al meer dan twee jaar universeel kampioen en WWE-kampioen sinds WrestleMania, maar nu lijkt het erop dat zijn titelreeks eindelijk ten einde loopt. Drew McIntyre vocht zaterdag voor de WWE Universal Championship-titel van Reigns tijdens Clash at the Castle.

Clash At The Castle: WWE’s eerste pay-per-view-evenement

Volgens bronnen zal de heetste confrontatie van Clash at the Castle plaatsvinden tussen Matt Riddle en Seth Rollins. Beiden waren oorspronkelijk gepland om te worstelen op SummerSlam, maar hun wedstrijd werd uitgesteld naar die show. De opbouw was aanzienlijk, aangezien zowel Rollins als Riddle in het verleden grote wedstrijden hebben gespeeld.

Starttijden

WWE Clash at the Castle vindt zaterdag plaats in het Principality Stadium in Cardiff, Wales. De show heeft een ongebruikelijke starttijd 10.00 uur (13.00 uur ET). De Australiërs zullen deze keer verliezen, aangezien de show zondag om 15.00 uur AEST wordt uitgezonden.

Speel kaart:

WWE Universeel Kampioenschap:

  • Roman Reigns versus Drew McIntyre
  • Matt Riddle versus Seth Rollins

SmackDown Dameskampioenschap:

  • Liv Morgan versus Shayna Baszler

Intercontinentaal kampioenschap:

  • Gunther versus Sheamus.
  • Edge en Rey Mysterio versus Finn Balor en Damian Priest.
  • Bianca Belair, Alexa Bliss en Asuka versus Bayley, Dakota Kai en Iyo Sky.

Hoe te kijken: Peacock, WWE Network

Laat me je eerst vertellen dat Peacock de nieuwe thuisbasis is van WWE’s pay-per-views. Het WWE-netwerk is feitelijk gemigreerd naar NBC’s Peacock-streamingdienst. Dus je moet daarheen gaan om SummerSlam te kijken. Peacock heeft drie niveaus:

  • Vrij
  • bonus
  • Premie Plus.

Om WWE-inhoud te bekijken, heb je een premium-abonnement nodig. Het goede nieuws is dat het je $ 5 per maand oplevert, minder dan de $ 10 voor WWE Network. Als u zich echter buiten de VS bevindt, moet u SummerSlam zoals gewoonlijk op het WWE-netwerk bekijken.

Lees ook: Google Play Games voor pc is nu beschikbaar voor alle spelers in 5 landen – PhoneWorld