Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi Amazfit GTS en Amazfit Stratos 3 winnen de algemene versie

Xiaomi gebruikte IFA 2019 om de wereldwijde versies te onthullen van zijn nieuwste smartwatches die in China zijn uitgebracht. Dit zijn de Amazfit GTS en Amazfit Stratos 3 (Amazfit Sports Watch 3 in Chinese versie).

Goed om te weten dat dit waarschijnlijk de snelste internationale lancering is van een product met de opdruk Amazfit. Amazfit GTS heeft een ontwerp dat sterk lijkt op Apple Watch en wordt beschouwd als de opvolger van de Amazfit Bip. De nieuwe Stratos is nu al de nieuwste toevoeging aan deze vlaggenschiplijn van Xiaomi in het wearables-segment.

Amazfit GTS heeft een streefwaarde van 130 euroen wordt geleverd met een vierkant AMOLED-display van 1,65 inch. Er zitten er meer dan 100 in Kijk naar gezichtenwaarmee u het startscherm naar wens kunt aanpassen.

De Xiaomi Amazfit GTS

De Amazfit GTS-batterij gaat 14 dagen mee in de normale modus

Je kunt rekenen op GPS, een continue hartslagsensor en de mogelijkheid om 12 sportactiviteiten te monitoren. Met een waterbestendigheid tot 50 meter heeft de batterij een levensduur van 14 dagen. Als u de GPS echter de hele tijd aan heeft staan, gaat deze slechts 25 uur mee.

Je kunt het op zowel iOS als Android gebruiken. Op dit moment zijn er geen officiële prijzen in Europa of beschikbaarheid aangekondigd. Het zou echter een kwestie van tijd moeten zijn voordat we alle details kennen.

In Amazfit Stratos 3 kun je kiezen tussen twee besturingssystemen

Wat Amazfit Stratos 3 betreft, wordt de natuurlijke globale versie van Amazfit Sports Watch 3 onthuld. Het ronde ontwerp is klassieker en heeft een 1,34 inch scherm. Het horloge beschikt over twee processors en twee besturingssystemen, waardoor je zowel een traditioneel als een sportief besturingssysteem kunt gebruiken.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Met 512 MB RAM en 4 GB opslagruimte schrijf je muziek op je eigen horloge. Hierin kun je 19 verschillende sportactiviteiten volgen.

De batterij gaat in de normale modus ongeveer 14 dagen mee en halveert wanneer je de sportmodus gebruikt. U kunt rekenen op GPS en waterbestendigheid met een 5ATM-certificering waarmee u kunt zwemmen.

Amazfit Stratos 3+ is de naam van de saffier- en titaniumvariant

Er komt een premiumversie genaamd Stratos 3+. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de constructie, zo is het glas van saffier, de randen van titanium en leren banden. Prijzen en beschikbaarheid worden binnenkort ook bekendgemaakt.

Alle details over Amazfit GTS

Volledige informatie over Amazfit Stratos 3

Mục lục