Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi-dochter Redmi kan een smartphone lanceren met Snapdragon 855 en 48 MP-camera [Rumor]

In het begin van het jaar Xiaomi toonde aan dat zijn populaire merk redmi zou een dochteronderneming worden, waardoor het team meer vrijheid zou krijgen om aan nieuwe apparaten en producten zoals een auto te werken. Kort na de aankondiging van het nieuwe product gaf de Chinese fabrikant informatie dat er een smartphone bij zit 48 MP-camera en verwerker Leeuwebek 855 zou worden gedaan door de dochteronderneming, en nu hebben we meer (onofficiële) informatie over dit onderwerp.

Een overflow die op het sociale netwerk Weibo verscheen en op de Slashleaks-website werd gepubliceerd, onthulde de mogelijke volledige specificaties van Redmi’s vlaggenschip-smartphone. Het toestel is niet alleen voorzien van de high-end Qualcomm-chip, maar kan daar ook op rekenen 6,39 inch scherm met full HD + resolutie, 8 GB RAM en 128 GB voor opslag.

Afbeelding: Weibo / GSM Arena

Op het fotogedeelte wordt verwacht dat het apparaat wordt geleverd met een drievoudige achtersetDe hoofdsensor is 48 MP, één is 13 MP en één is 8 MP. De camera aan de voorkant zou volgens de gelekte infographic 32 MP moeten zijn en kan er een hebben intrekbaar ontwerpnadat vermeende foto’s van mobiele telefoons waren gedeeld vanuit de GSM Arena.

Eerder deze maand plaatste Xiaomi-productdirecteur Wang Teng een foto gemaakt met de Mi 9 SE op zijn Weibo-profiel, en in de afbeelding verscheen een onbekend apparaat. Aangezien Redmi sinds het begin van het jaar eersteklas aanwijzingen heeft gegeven, is het gefotografeerde apparaat waarschijnlijk de langverwachte smartphone.

Een interessant detail van het gelekte beeld is dat Redmi’s vermeende telefoon niet alleen met een intrekbare camera verschijnt, maar ook met een 3,5 mm-aansluiting Speciaal voor hoofdtelefoons. Als merk staat Redmi qua kosten bekend om zijn smartphones en het nieuwe product volgt mogelijk dezelfde filosofie als de Pocophone F1, die ook over hardware beschikt die kan concurreren met high-end toestellen.

Wat verwacht je van de volgende Redmi-smartphone? Laat je theorieën achter in de reacties! Vergeet niet dat Redmi 7 en Redmi Note 7 binnenkort officieel in Brazilië worden verkocht.

Boven: Slashleaks, GSM-arena