Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi IMILAB is een uiterst praktische camera die het huis en de kinderen in de gaten houdt

Xiaomi blijft slimme apparaten voor thuisgebruik verbeteren. Elk modern huis zou ook beveiligingscamera’s moeten hebben om ervoor te zorgen dat niemand je pijn doet. Als dit toevallig gebeurt, worden de beelden van zo’n camera gebruikt om de crimineel sneller te identificeren en te pakken.

Als alternatief gebruiken mensen ze om op hun huisdieren te letten of toezicht te houden op hun kinderen. Open gewoon uw telefoon en kijk wat er in uw huis gebeurt. Echt praktisch.

Xiaomi IMILAB

Prijs: € 30,96 | Verzending: gratis

Een van deze IP-camera’s is Xiaomi IMILAB, die niet alleen praktisch maar ook opvallend is. Het werd gemaakt in opdracht van de CAFAGO-winkel en werd verkocht voor een fantastische € 31.

Xiaomi IMILAB sa kan 360 graden draaienwaardoor ze overal zichtbaar zijn. Het kan gebruikt worden als bijv oppasvooral bedankt Nachtzicht (bereik 10 meter) en kwaliteit Full HD Dossier.

De camera heeft een algoritme dat kan mensen herkennen, waardoor bewegingswaarschuwingen nauwkeuriger worden. De video’s zelf zijn opgenomen met behulp van een codec H.265waardoor de uiteindelijke bestandsgrootte in vergelijking met de concurrentie op tot 50% kleiner.

De camera wordt bediend via de Mi Home-applicatie, die velen van ons al eerder hebben leren kennen. Natuurlijk kunt u rechtstreeks in de camera opnemen, u hoeft deze alleen maar uit te rusten microSD Capaciteitskaart 64 GB.

Xiaomi IMILAB is een uiterst praktische camera die het huis en de kinderen bewaakt 2Tijdens de installatie moet je met een pen of gereedschap de knop aan de onderkant van de camera 3 seconden ingedrukt houden om het SIM-slot te openen.

Hoe u uw telefoon kunt koppelen met de IMILAB-camera

  1. de Google Spelen Zoek naar de app Mi Thuis
  2. creëren si Mijn rekening of stap in Log in
  3. zoeken Apparaat “IMILAB-huisbeveiligingscamera
  4. Naar de camera druk op de naald of een scherp voorwerp (SIM-slotopener) en houd het daar ruw vast 3 secondenterwijl Advertentie verandert niet van kleur geel.
  5. Zet je telefoon aan Gratis wifi
  6. scannen QR code. Laat de camera tijdens dit proces niet staan
  7. Maar als werkt nietopen de app Mi Thuisverander het regio naar “porselein“En probeer opnieuw

Zoals gezegd blijft Xiaomi slimme apparaten maken die in elk huis passen, en tegen prijzen die niet vaak worden aangeboden. We hebben ook Xiaomi IMILAB voor slechts € 30,96 en kunnen het alleen maar aanbevelen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CAFAGO.