Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi Mi 9 Lite verschijnt in de lijst met door Google gecertificeerde Android-apparaten

Uit een nieuwe bevinding blijkt echter dat CC9 mogelijk onder een andere naam beschikbaar is voor een andere markt.

De Xiaomi CC9 zal naar verwachting worden gepubliceerd als de Mi A3 Pro maar er is nog geen officieel woord over een variant Per dde Wo A3. Een nieuwe bevinding laat dat echter zien CC9 kan onder een andere naam voor een andere markt worden geïntroduceerd. Mishaal Rahman, redacteur van XDA-Developers, tweette dat er een nieuw apparaat wordt gebeld Mi 9 Lite onlangs op de apparatenlijst verschenen Android Google-certificaten. Het apparaat wordt getoond als een variant van de Xiaomi CC9 Het heeft ook dezelfde codenaam “Pyxis”.

Er is niet genoeg informatie over het apparaat. Naast de naamswijziging zal het echter gebruik maken van dezelfde specificaties als het toestel Wo CC9. Dit is niet de eerste keer dat een telefoon dit heeft Xiaomi een andere naam hebben in een andere markt. De Redmi K20/K20 Pro En Xiaomi Wo 9T/9T Pro zijn de nieuwste voorbeelden. Die zijn er ook Redmi-notitie 5A (Prime) uitgebracht als Redmi Y1 in India.

Eerder dit jaar waren er geruchten over een telefoontje Mi 9X, maar het werd nooit gepubliceerd. De Mi 9 Lite heeft een grotere mogelijkheid om te delen, omdat het al in de apparaatlijst is verschenen Android Certificaten van Googlen.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

bron

Diploma informatica/multimedia. Ik werk al 10 jaar in de logistiek in de auto-industrie. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën, ben opgegroeid met computers en alomtegenwoordige technologieën, ben tot op de dag van vandaag getuige van de ontwikkelingen en blijf evenveel informatie absorberen als een tech-junkie. Verslaafd aan smartphones en natuurlijk aan AndroidGeek.com