Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi Mi Band 4 is NCC-gecertificeerd in Taiwan en heeft zijn eerste afbeeldingen onthuld

De Xiaomi Mi Band 4, de slimme armband van Xiaomi, wordt de komende maanden verwacht en zal naar verwachting een aantal aanzienlijke verbeteringen met zich meebrengen ten opzichte van zijn voorganger, de Mi Band 3. en Bluetooth 5.0.

Wat vandaag nieuw is, is dat de armband in Taiwan is gecertificeerd door de NCC, de instantie die ervoor zorgt dat het apparaat voldoet aan de huidige normen en resoluties voor de productie van slimme apparaten in het land. Dit betekent dat het product klaar is voor gebruik en niet binnenkort op de markt mag komen.

Vorige maand werden twee modellen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van het verbindingspatroon op de Bluetooth SIG-website vermeld en hun komst al aangekondigd. Nu zijn deze twee versies op de NCC-website verschenen, maar zonder dat er specificaties zijn onthuld.

Hoewel we de specificaties niet hebben, zijn er enkele afbeeldingen gelekt van hoe de Mi Band 4 zou moeten zijn. Je kunt ze hieronder bekijken. De beeldcollectie is gemaakt door de website Droidhout.

Let op Hoewel het ontwerp niet veel verschilt van wat we zien in de Mi Band 3, ziet het display er ook niet veel anders uit. Net zoals we een enkele versie en een andere NFC hadden in het geval van Mi Band 3, lijkt het erop dat we dit paar ook voor Mi Band 4 zullen hebben. XMSH06HM.

Hier bij Connected World hebben we veel informatie verzameld over slimme armbanden en onlangs Xiaomi Mi Band 3 vergeleken met Huawei Honor Band 4 om u te helpen beslissen welke uw geld waard is.

Boven: Droid-oproep