Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi Mijia Yeelock Smart Lock

Xiaomi Yeelock Smart Lock – Dit is een goed meubelslot dat via Bluetooth te bedienen is, wat erg handig is. Waar kan ik het installeren? Het antwoord is heel simpel: het is een kluisje of zelfs een minibar. Zo weet je altijd dat er zonder jouw medeweten niemand was.

Het slot van Xiaomi is volledig van plastic gemaakt, inclusief de schuifafsluiter zelf, ik denk dat zo’n slot niet betrouwbaar en gemakkelijk te kraken zal zijn. Waarom de fabrikant zo’n beslissing heeft genomen, blijft mij een raadsel. Het slot is te zwak voor de lade, maar voor de deur ben ik over het algemeen stil. Zelftappende schroeven en dubbelzijdige tape worden meegeleverd om het slot te bevestigen. Het slot alleen op dubbelzijdig tape monteren is stom, dus hebben we het met schroeven vastgeschroefd.

Volgens de fabrikant zou het slot ongeveer twee jaar moeten werken op twee AAA-batterijen. Ik kan er niets over zeggen, dus ik zal er met de fabrikant over praten.

Je kunt het slot op afstand bedienen vanaf je smartphone via Bluetooth met behulp van de Yeelock-app. Alle instellingen zijn eenvoudig en uniek. Helaas is de applicatie in het Engels, als u niet sterk bent in het Engels kunt u een vertaler gebruiken. De applicatie vereist één knop en in de toekomst zal de interface in het Engels geen pijn meer doen. Ik vond het erg leuk dat alle gegevens over de datum en tijd van de laatste opening van het kasteel, evenals algemene statistieken van alle ontdekkingen, op het hoofdscherm worden weergegeven. Dit is echt heel nuttige informatie, vooral als je zo’n slot op een kast met waardevolle spullen installeert.

In de instellingen kun je instellen dat het slot automatisch sluit na 5 seconden of automatisch opent wanneer de batterijlading minimaal is. Om de applicatie te gebruiken, moet u een account aanmaken op telefoonnummer.

Concluderend zou ik willen zeggen dat het slot gedurende de gehele gebruiksperiode zijn beste kant liet zien, het heeft mij nooit in de steek gelaten. Een slim slot opent met een kleine vertraging van enkele seconden omdat de smartphone verbinding moet maken met het slot. Dit is echter maar een paar seconden.

Het slot is zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen – hij kan worden geïnstalleerd op een kast waar huishoudelijke chemicaliën, medicijnen enz. worden bewaard. En ook voor degenen die huisdieren hebben die voortdurend op dozen klimmen en voedsel stelen of afval uit de vuilnisbak halen. Ik vond het kasteel erg leuk. Het is klein, eenvoudig te installeren en eenvoudig te beheren.

Beste vrienden, hier vindt u nog meer interessante elektronische producten telegram Kanaal! Sluit je nu aan!