Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Xiaomi presenteert Redmi Note 8. Zal ons betoveren met zijn camera

De Redmi-familie, een merk van Xiaomi, is net gegroeid. De fabrikant introduceerde de opvolgers van de Redmi-toestellen Note 7 en Note 7 Pro. Is het de moeite waard om te veranderen? Als iemand de kwaliteit van de gemaakte foto’s op prijs stelt, dan waarschijnlijk wel.

De belangrijkste innovatie in Redmi Note 8-telefoons lijkt hun camera te zijn. Duurder dan telefoons, Redmi Note 8 Pro, uitgerust met een Samsung GW1-matrix met 64 megapixels – dit is de eerste telefoon op de markt die deze module gebruikt. Het wordt aangevuld met een 8 megapixel groothoekmodule, een twee megapixel macromodule en een twee megapixel dieptesensor.

Foto’s en de interface worden weergegeven op een 6,53-inch Full HD+ scherm met een klein streepje. De 4500 mAh-batterij is de grootste in de geschiedenis van de Redmi Note-verbinding, waardoor we minstens een dozijn uur kunnen werken zonder de telefoon op de oplader aan te sluiten. De energie vullen we aan via een USB-C poort in het 18W snellaadsysteem.

Redmi Note 8 Pro

De prestaties worden ondersteund door het Helio G90T octa-core systeem met een kloksnelheid tot 2,05 GHz. Het wordt vergezeld door het Mali-G76 3EEMC4 grafische systeem met het LiquidCool-warmteafvoersysteem. De behuizing wordt beschermd door Gorilla Glass 5. De telefoon is spatwaterdicht en ook vinden we een hoofdtelefoonaansluiting.

Redmi Note 8 Pro met nieuwe camera en goede functies. En hoe zit het met de gewone Redmi Note 8? Hoeveel kosten beide telefoons?

Ook qua processor verschilt de basisversie van de telefoon van de Pro: het is een Snapdragon 665. Ook vinden we er een camera in met iets slechtere parameters: de hoofdmatrix heeft een resolutie van slechts 48 megapixels. Gelukkig houden de verschillen tussen de twee modellen daar in wezen op.

Redmi-opmerking 8

Helaas kennen we de Poolse prijzen van deze telefoons nog niet en weten we ook niet wanneer ze in de uitverkoop zullen gaan. Ze zullen voorlopig op de Chinese markt debuteren. De prijzen daar zijn als volgt en worden direct omgerekend van yuan naar zloty:

    Redmi Note 8 Pro 6 GB RAM / 64 GB opslag – 777 PLNRedmi Note 8 Pro 6 GB RAM / 128 GB opslag – 888 PLNRedmi Note 8 Pro 8 GB RAM / 128 GB opslag – 1000 PLNRedmi Note 8 4 GB RAM / 64 GB opslag – 555 PLNRedmi Note 8 6 GB RAM / 64 GB opslag – 665 PLNRedmi Note 8 6 GB RAM / 128 GB opslag – 775 PLN