Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

YouTube doodt het exacte aantal deelnemers

Na de aankondiging van een wijziging in de openbare abonneeaantallen in mei, zegt O YouTube nu dat het deze wijzigingen volgende week voor het publiek zal gaan uitrollen.

Gezien de recente discussies over het mentale welzijn van YouTubers, zoekt Google naar manieren om de druk op zijn makers te verlichten. Helaas kan de bedrijfsaanpak, zoals gebruikelijk, als autistisch worden beschouwd.

Na de aankondiging van een wijziging in het aantal publieke abonnees in mei, zegt O YouTube nu dat het deze wijzigingen volgende week voor het publiek zal gaan uitrollen. Zowel creatievelingen als consumenten zijn ontevreden over de beslissing, en statistische accountants als Social Blade worden mogelijk met een existentiële crisis geconfronteerd.

In mei voerde Google aan dat de wijzigingen zijn aangebracht met het oog op consistentie: “Momenteel zullen alle videomakers met meer dan 1.000 abonnees het aantal abonnees op verschillende locaties op de desktop- en mobiele apps anders zien verschijnen. YouTube. In sommige gevallen zal het aantal abonnees anders zijn afgekort (bijvoorbeeld 133.000) en elders wordt het volledige aantal (bijvoorbeeld 133.017) weergegeven.” Bovendien voegt het bedrijf er nu aan toe dat het ook de zorgen van fokkers rond stress en welzijn aanpakt, vooral met betrekking tot… met betrekking tot screening. openbare abonneenummers in realtime. “

Het kan ook interessant zijn om te weten:

Hoewel er voor kanalen met minder dan 1.000 abonnees geen wijzigingen zullen optreden, worden kanalen met hogere nummers ingekort tot maximaal drie nummers tegelijk. 1.234 abonnees wordt weergegeven als 1.23.000, en 123.456.789 is zelfs nog minder nauwkeurig: 123 miljoen.

De cijfers in het midden zien er misschien beter uit dan die aan de linkerkant, maar abonneren op een groot kanaal ziet er nu nog minder persoonlijk en impactvol uit dan voorheen. Naast de wijzigingen op YouTube toont de Streaming Platform Data API Service ook het aantal verkorte kanalen met meer dan 1.000 abonnees. Social Blade Days en andere sites die nauwkeurige cijfers hebben voor het analyseren van kanaalgroei kunnen hun dagen zien tellen. In een verklaring in TwitterenVolgens Social Blade zal het programma, hoewel niet blij met de veranderingen, ondanks dit probleem blijven werken. De vraag is hoe waardevol de dienst kan zijn zonder exacte cijfers.

YouTubers en fans beweren dat hoewel de cijfers er beter uitzien, ze de angst of transparantie niet vergroten. Creators kunnen het exacte aantal abonnees zien in hun Studio-interface, maar fan worden lijkt minder persoonlijk omdat een enkel abonnement het aantal abonnees dat beschikbaar is voor het publiek niet merkbaar vergroot. de laatste woorden van YouTube over de upgrade, alsjeblieft niemand:

“Hoewel we weten dat niet iedereen het eens is met deze update, hopen we dat het een positieve stap is voor de community om inhoud te bekijken en te creëren.”