Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

YouTube-makers kunnen nu snel TikTok-achtige korte films maken

Let op: het volgende artikel helpt je: YouTube-makers kunnen nu snel TikTok-achtige korte films maken

Korte YouTube-filmpjes is eigenlijk de poging van het platform om TikTok, de populaire korte video-app, aan te pakken. YouTube Shorts is echter geen op zichzelf staande service Tik tik omdat je geen YouTube Shorts-app vindt in de App Store of Google Play. Het staat in plaats daarvan in de belangrijkste mobiele app van de service. Youtube Shorts is een groot succes gebleken voor het platform. Feit is dat YouTube nog steeds synoniem is met zijn langere inhoud en zijn bekende makers van lange inhoud. Om hen te helpen lanceert het platform een ​​gloednieuwe tool waarmee YouTube-makers TikTok Like-shorts kunnen maken.

Het platform heeft nieuwe tools voor YouTube-videomakers geïntroduceerd

Met de geheel nieuwe tools kunnen makers clips van 60 seconden uit hun bestaande lange video’s halen en snel inhoud voor korte films op YouTube maken.

Vadim Lavrusik, productleider bij YouTube Shorts Creation, legt uit:

“We willen makers de mogelijkheid geven om eenvoudig een moment uit een van hun VOD’s te halen [videos-on-demand]breng het in onze tools en bewerk het eenvoudig tot een boeiende korte film voor uw kijkers.

YouTube heeft deze functie gisteren in een post aangekondigd. Het wordt vandaag uitgerold en zal naar verwachting in de komende weken alle mobiele gebruikers bereiken. Deze nieuwe tool is alleen beschikbaar in de YouTube-app op iOS- en Android-telefoons. Alle makers van inhoud moeten door hun kanalen navigeren en een video selecteren die in een korte film moet worden omgezet om deze nieuwe functie te gebruiken.

Om TikTok-achtige korte films te maken, moeten makers op de optie ‘Bewerken tot korte film’ klikken op de weergavepagina van een van hun eigen video’s. Vervolgens kunnen ze een videosegment van maximaal 60 seconden selecteren om een ​​nieuwe korte film te maken. Het lijkt veel op het importeren van een video uit de galerij van uw apparaat om een ​​korte film te maken. In dit geval kunt u echter eenvoudig een segment importeren uit een van uw reeds geüploade YouTube-video’s met behulp van onze tools.

Als de YouTube-clip korter is dan de maximale lengte van 60 seconden, kunnen creators extra context of nieuwe updates toevoegen aan Shorts die ze maken op basis van oudere lange clips. Daarnaast kunnen YouTube-creators ook alle andere YouTube Shorts-bewerkingsfuncties gebruiken, zoals filters, tekst en meer. Het beste is dat wanneer een maker een segment van 60 seconden uit een langere clip voor korte YouTube-filmpjes knipt, het platform automatisch rechtstreeks in de korte film een ​​link naar de originele lange video weergeeft.