Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

YouTube Music introduceert het vernieuwde ontwerp van het tabblad Bibliotheek op Android

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: YouTube Music introduceert een nieuw ontwerp van het tabblad Bibliotheek op Android

YouTube Music introduceert een nieuw ontwerp van het tabblad Bibliotheek op Android, met de nadruk op het versnellen van het afspelen van inhoud. Het nieuwe ontwerp schakelt over naar een lijstweergave waarin de inhoud onmiddellijk wordt weergegeven in plaats van dat gebruikers eerst een pagina moeten selecteren. Wanneer u in deze weergave op een nummer tikt, begint de radio onmiddellijk te spelen.

YouTube Music introduceert het vernieuwde ontwerp van het tabblad Bibliotheek op Android

Voorheen werd het tabblad Bibliotheek gelanceerd met een “Recente activiteit” die albums, nummers, artiesten en afspeellijsten weergeeft met grote voorbeelden waardoor slechts twee volledige items kunnen worden bekeken. Dit wordt gevolgd door links naar downloads, afspeellijsten, albums, nummers, artiesten en abonnementspagina’s.

Zie ook: Mashiro Sakurai startte een YouTube-kanaal gebaseerd op game-ontwerp

Je kunt linksboven naar Downloads, Uploads en Apparaatbestanden gaan. Wanneer u in deze weergave op een nummer tikt, begint de radio onmiddellijk te spelen. Dankzij het nieuwe ontwerp kun je ook eenvoudig nieuwe afspeellijsten maken via een zwevende knop in de rechteronderhoek.

Vervolgens volgen chips voor afspeellijsten, nummers, albums en artiesten. De eerste twee hebben pilvormige FAB’s (zwevende actieknoppen) voor respectievelijk Nieuwe afspeellijst en Alles in willekeurige volgorde afspelen. Ondertussen kun je met Artiesten abonnementen filteren en bekijken.

Ten slotte kunt u de hoofdlijst filteren op Recente activiteit, Recent toegevoegd of Recent gespeeld.

YouTube heeft deze functie uitgerold voor Android-gebruikers op telefoons en tablets. De iOS-gebruikers zullen echter moeten wachten om deze functie te krijgen.

Aan de andere kant werkt YouTube ook aan een dynamische wachtrijfunctie. . De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music werkt anders, terwijl dingen anders werken op YouTube Music. Luister je bijvoorbeeld naar je favoriete nummer, dan geeft het bedrijf je suggesties voor nummers uit hetzelfde genre. Het volgende nummer dat automatisch speelt, komt ook uit dezelfde familie.

Controleer ook: YouTube werd in Pakistan onderbroken tijdens de toespraak van Imran Khan