Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

YouTube zegt dat er geen onderhandelingen zullen plaatsvinden met de European Youtubers Guild

In Europa proberen uw kinderen hun eigen gilde te starten. YouTube heeft echter al aangekondigd ze niet te zullen erkennen en niet te zullen onderhandelen met de “Union of Youtubers”.

Ondanks zijn niet-onderhandelingsbeleid zal YouTube proberen te luisteren naar suggesties om het platform te verbeteren, hoewel het geen overeenkomsten garandeert of eisen van deze vakbond accepteert. Al vanaf het podium nodigden ze de leiders uit voor een bijeenkomst in hun kantoren in Duitsland om ‘fundamentele aspecten van de toekomst van hun werk te bespreken’.

Het zal interessant zijn om te zien hoe dit Youtubers Gilde werd opgericht, dat in maart 2018 werd opgericht en onlangs een bondgenootschap had gesloten met het Duitse Hüttengilde, het grootste gilde van Europa. Het wordt door geen van de grootste YouTubers in Europa ondersteund, hoewel sommige leden doorgaans een hoog aantal abonnees hebben, waaronder oprichter Jörg Sprave, die 2,2 miljoen abonnees heeft. De vakbond heeft een Facebookpagina met ruim 2300 mensen en een Facebookgroep met 23 duizend leden, dus niet al te groot, al lijkt het erop dat YouTube er wel van gehoord heeft.

Wat vind je van dit Youtubers Gilde? Is YouTube verstandig om niet te onderhandelen?

Bron: The Verge