Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

YOWhatsApp (YoWA) app voor Android gratis

Download YoWhatsApp APK voor Android en geniet gratis van alle populaire functies van een gevorkte versie van WhatsApp Mod.

YoWhatsApp is een populaire mod voor WA, ook bekend als YOWA, met geweldige functies en ontwikkeld door Yousef-Al-Basha. De app heeft een gebruikersinterface zoals de WhatsApp-app voor iOS. Hier leest u hoe u het WhatsApp-thema en de interface voor uw iPhone op uw Android-apparaat kunt ervaren. U kunt WA vergrendelen zonder App Locker van derden. Het bevat ook alle andere belangrijke functies, waaronder thema’s, en een anti-ban-functie. Yo WhatsApp Mod is de gevorkte versie van WA met volledig ontgrendelde premiumfuncties. WhatsApp is de populairste instant-internetberichtenapp voor smartphones.

WhatsApp is de populairste instant-internetberichtenapp voor smartphones. WA is een van de grootste online berichtenplatforms die internetgegevens gebruikt om berichten met tekst, afbeeldingen, video’s, GIF, documenten, gebruikerslocaties, audioclips, telefooncontacten en spraaknotities naar andere gebruikers in uw contact te verzenden. Je kunt zelfs een videogesprek voeren via WhatsApp.

Het is altijd een bedreiging om een ​​mod-versie van een app te gebruiken. Mogelijk wordt u uitgesloten van WhatsApp vanwege beleidsschendingen. De mod-versies zijn kwetsbaarder om te worden aangevallen door Rouge en om uw privégegevens lastig te vallen. Daarom raad ik u aan een minder belangrijk nummer te gebruiken om een ​​minder belangrijke conversie voor deze apps te krijgen.

WhatsApp Messenger is een end-to-end gecodeerde applicatie voor smartphones. WA heeft verschillende goede functies die het de beste berichtentoepassing maken. De app heeft echter enkele beperkingen, zoals: B. Ontwerpen, stickers, kleuren en andere kenmerken. Vandaag ga ik het hebben over enkele van de best aangepaste versies van WhatsApp voor Android. Voordat ik dat doe, wil ik u graag vertellen over enkele risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van Mod WA-applicaties.

Valse WA-apps overspoelen het internet en bieden enkele van de beste functies die doorgaans ontbreken in de standaard WA-app. Dit verleidt gebruikers om de applicatie te downloaden en er het beste van te maken. De mods zijn uitgerust met mogelijkheden die het gebruik ervan gemakkelijk en liefdevol maken.

Wat is YoWhatsApp?

YoWhatsApp is een nep-WhatsApp met een interface die grotendeels lijkt op de iOS-versie van WhatsApp. Een van de sterke eigenschappen die het tot het beste alternatief voor WA maken is “No-Ban Feature”. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het naast traditionele WA-functies een aantal unieke kenmerken. Kortom, de ontwikkelaar had enkele wijzigingen aangebracht in de gebruikersinterface en enkele extra functies toegevoegd. Het gebruikt echter nog steeds dezelfde licentie en hetzelfde protocol als WA.

Kenmerken van YOWA

 • Anti-ban-functie
 • Schakel de blauwe vinkjes in of uit
 • U kunt bestanden tot een grootte van 30 MB verzenden
 • Er kunnen maximaal 256 leden aan een groep worden toegevoegd
 • Deel meer dan 10 HD-afbeeldingen tegelijk
 • Duizenden premium WA-thema’s
 • Ingebouwde app-vergrendeling
 • Bekijk en plan uw WhatsApp-berichten
 • Kan gebruikt worden als dubbele WhatsApp
 • Een groot aantal emoji’s
 • Meer dan 100 taalondersteuning
 • Ingebouwde DND-functie
 • Verberg de laatste weergave voor geselecteerde contacten.
 • Verander de stijl
 • Blijf 24 uur online
 • Ondersteunt Facebook Emoji’s en Messenger-stijlen.
 • Ondersteuning voor videostatuslengtes van 5 minuten
 • Breng laatst geziene wijzigingen aan (aan/uit) met blauw vinkje en dubbel vinkje
 • Prestatieverbeteringen maken het sneller dan WhatsApp.
 • Speciale vergrendelingsmodus met behulp van pincode, patroon of vingerafdruk.

Lezen – 15 beste WhatsApp Mod-apps voor Android

Is de YOWA-app veilig?

De YoWhatsApp-app is ontwikkeld door bekende en betrouwbare ontwikkelaars. Het bestand werd gescand met behulp van verschillende antivirus-apps zoals Shield, Norton, Avast en AVG. Het bestand wordt ook getest op kwaadwillige bedoelingen in de emulator en de TurstGo Ad Detector-app. Door onze tests kunnen we u verzekeren dat de app veilig kan worden gedownload.

YoWhatsApp downloaden

Hoe installeer ik YouWhatsApp?

Hier zijn de eenvoudige stappen om YoWhatsApp voor Android te downloaden en te installeren

1. Schakel onbekende bronnen in. Om dit te doen, gaat u gewoon naar Instellingen → Beveiliging → Onbekende bronnen inschakelen.

2. Download de YOWA via de directe downloadlink hierboven.

3. Zoek het bestand en installeer de app op uw apparaat.

4. Open de app en voer de nodige instellingen uit wanneer daarom wordt gevraagd op het scherm. Voltooid! Geniet gratis van live-tv.

Risico’s verbonden aan het gebruik van Mod WhatsApp

De gevorkte versies van WhatsApp zijn niet veilig om te gebruiken, hoewel ze je misschien een aantal geweldige functies beloven die niet beschikbaar zijn in de traditionele WA van de oorspronkelijke ontwikkelaar. De apps zoals WhatsApp Plus, GBWhatsApp, OGWhatsApp of andere aangepaste versies van WA kunnen uw privacy in gevaar brengen omdat de berichten niet worden afgeleverd vanaf de authentieke servers zoals de servers die worden gehost door WhatsApp LLC. van Facebook.

Risico 1. Volgens online onderzoekers van het Internet Research Institute zijn de aangepaste versies van WhatsApp kwetsbaarder voor het injecteren van malware en spyware vanwege de minder veilige gehoste servers. Ze zijn kwetsbaarder voor schade aan gebruikersgegevens.

Risico 2. De mod-versies van WhatsApp zijn niet gecodeerd en daarom kunnen alle berichten die u verzendt door een derde persoon worden gelezen.

Het is zeer gevaarlijk om vertrouwelijke informatie zoals bankgegevens, wachtwoorden of andere persoonlijke gegevens te verzenden die uw privacy in gevaar kunnen brengen.

Risico 3. Het gebruik van WhatsApp Plus of GBWhatsApp is niet illegaal, maar wel in strijd met de richtlijnen van WhatsApp. Dit kan ertoe leiden dat het bedrijf uw WA-gebruik definitief opschort.

Risico 4. Deze apps vragen om machtigingen die doorgaans niet vereist zijn om met de app te werken. De aangepaste apps kunnen dus gebruik maken van de persoonlijke gegevens van gebruikers, wat gevaarlijk kan zijn als je telefoon voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt.

De mod die WhatsApp leuk vindt, kan potentieel gevaarlijk zijn voor de gebruikers, dus ik raad je aan deze niet te downloaden, ook al lijken ze erg aantrekkelijk.

Risico 5. Dit is in strijd met het WA-beleid en u kunt rechtszaken voorkomen.

Wat moet u doen als uw account is geblokkeerd?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom een ​​account wordt uitgesloten van het gebruik van WhatsApp. Hier zijn enkele mogelijke redenen voor een verbod.

 • Aangepaste versies van WhatsApp gebruiken
 • Spam op WhatsApp (massaberichten versturen)
 • Rapport
 • Omgaan met kinderuitbuiting
 • Illegale producten of diensten verkopen
 • Malware- of virusbestanden verzenden
 • Nabootsing van identiteit met andere gebruikers
 • Het verspreiden van nepnieuws
 • Het verspreiden van haat, bloed, racistische uitspraken, enz

Hoe kan ik de verboden WhatsApp ongedaan maken?

Als je tijdelijk verbannen bent vanwege het gebruik van aangepaste WA zoals WA Plus, GBWhatsApp enz., hoef je alleen maar de eenvoudige stappen te volgen.

 1. Verwijder eerst de gewijzigde WhatsApp. (Je kunt ook de back-up van de chat maken)
 2. Open nu de App Store en download de WhatsApp.
 3. Registreer met uw mobiele nummer. (Met degene die verboden is)
 4. Je zult nog steeds merken dat de tijdelijke ban van kracht is, maar de timer wordt steeds korter. Zodra de tijd om is, werkt WhatsApp weer normaal.

Cijfer: Zonder over te schakelen naar de originele WhatsApp kun je de tijdelijke vergrendeling niet deblokkeren, aangezien de timer niet start.

Conclusie: Mod YOWhatsApp biedt een aantal zeer goede functies en bevat een groot aantal thema’s met de mogelijkheid om tot op de minuut aan te passen. De bovenstaande apps hebben dezelfde kernfunctionaliteit als een instant messaging-app, maar bieden extra functies om het meeste uit de populaire berichtenservice te halen. We ondersteunen de mods die de app naar eigen goeddunken downloaden niet.

Cijfer: Het is in strijd met het WA-beleid om een ​​gevorkte versie van de app te gebruiken. Wij ondersteunen de app niet en zijn op geen enkele manier verbonden met welke app dan ook. U kunt de app naar eigen inzicht downloaden en gebruiken. Ik hoop dat het bericht nuttig was. Reageer hieronder als u hulp of ondersteuning nodig heeft.

DMCA: DigitBin.com komt overeen met 17 VS. * 512 en de Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Het is ons beleid om te reageren op meldingen van overtredingen en passende actie te ondernemen. Als uw auteursrechtelijk beschermde materiaal op de site is geplaatst en u wilt dat materiaal verwijderd hebben, neem dan contact met ons op.

Als je enige gedachten hebt YOWhatsApp (YoWA) app voor Android gratisKijk dan hieronder CommentaarvakAbonneer u ook op onze DigitBin YouTube Kanaal voor andere belangrijke updates. Onderkant boven!

29 augustus 2019