Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zal de iPad Pro dezelfde camera’s monteren als de nieuwe iPhones voor 2023? GERUCHTEN

iPad Pro is een van de De meest gewilde tablet aller tijdenvooral vanwege de toepassingsmogelijkheden voor professionals.

Vooruitgang op Futures Apple iPad Pro

De eerste geruchten hierover circuleren al op internet.

lees ook “Waarom geven we om de iPhone 11? Laten we het over de iPhone 12 hebben.”

Gebaseerd op wat er op de website staat macrumors.comde nieuwe tablet thuis Apple Dit is niet de enige nieuwsgierigheid die het vermelden waard is: de apparaten zouden feitelijk kunnen worden uitgerust met dezelfde fotografische sensoren die vrijwel zeker de volgende generatie camera’s zullen kenmerken iPhone. Er mag er niet één ontbreken ToF-sensor gewijd aan de driedimensionale herkenning van objecten, vooral nuttig in de context van augmented reality.

Wat dit laatste aspect betreft lijken de accounts echter niet terug te komen: naar schatting kan de eerder genoemde sensor de iPhone pas vanaf september 2020 interesseren; Zoals de geschiedenis ons leert, is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf uit Cupertino heeft besloten de nieuwste technologische innovaties op de iPad Pro en vervolgens op de iPhones te implementeren (dus in dit geval is het onwaarschijnlijk… maar we zijn klaar om het tegendeel te bewijzen).