Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zal Honor Play 3 op 4 september verschijnen naast Honor 20S?

Hoewel we nog niet veel over zijn opvolger hebben gehoord, lijkt het erop dat Honor een generatie zou kunnen overslaan en het Honor Play 3 zou kunnen noemen.

De Honor Play-smartphone van de eerste generatie is een belangrijk toestel gebleken voor het bedrijf. Het was Honor’s eerste FlagShip-game en werd gelanceerd met technologieën als GPU Turbo en 4D-gaming tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hoewel we nog niet veel over je opvolger hebben gehoord, lijkt het erop dat Honor een generatie zou kunnen overslaan en het zou kunnen noemen Eerspel 3. Onlangs werd in China een Honor Play 3-box ontdekt en gedeeld op het Chinese sociale netwerk Weibo. Gezien deze doos wordt gespeculeerd dat het bedrijf heeft besloten het nieuwe apparaat Play 3 te noemen. Helaas zijn we niet zeker van de authenticiteit ervan. De uitlijning van de woorden Play 3 lijkt een beetje misplaatst. Zelfs als dit informatielek niet echt is, is de kans groot dat we de Honor Play-opvolger zullen zien tijdens het Honor 20S-evenement op 4 september.

Erevoorzitter Zhao Ming heeft al bevestigd dat we tijdens het evenement naast de Honor 20S nog een ander toestel zullen zien. Honor Play werd in juli 2018 aangekondigd, wat betekent dat de datum voor de komst van een opvolger nabij is.

De Honor 20S zou een Kirin 810-chipset hebben met een batterij van 3750 mAh, 6 GB/8 GB RAM en een 6,26-inch scherm. De telefoon moet een enorme waarde bieden voor zijn prijs. Het valt nog te bezien welke gevolgen het handelsverbod zal hebben voor de nieuwe apparaten van Honor buiten China.

Huawei maakte al bekend dat er mogelijk vertragingen kunnen optreden bij de internationale lancering van de Mate 30 Pro, omdat Google geen licentie heeft om zijn applicaties te installeren.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

Maar één ding is het uitleggen waard. Hoewel Mate 30 wordt geleverd zonder Google-bronapps, kunnen gebruikers installeren wat ze maar willen.

Het Amerikaanse verbod verhindert momenteel alleen dat applicaties vooraf worden geïnstalleerd, meer niet.

Door

Ik ben de oprichter van Androidgeek.pt en werk al tien jaar in de IT. Gepassioneerd door technologie, Android, adverteren, digitale marketing en strategische positionering, en natuurlijk Android <3