Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zal Samsung een oprolbare smartphone lanceren tijdens het komende Galaxy Unpacked-evenement?

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Zal ​​Samsung een oprolbare smartphone lanceren tijdens het komende Galaxy Unpacked-evenement?

Samsung is er helemaal klaar voor om zijn opvouwbare smartphones te lanceren tijdens het komende Unpacked-evenement deze maand. Maar zal Samsung tijdens het Unpacked-evenement een oprolbare smartphone lanceren? Hoogstwaarschijnlijk is het antwoord nee. We ontvangen nieuws en geruchten over de oprolbare smartphone van het bedrijf. Er werd ook gezegd dat Samsung later dit jaar zijn eerste oprolbare smartphone zou lanceren. Maar het lijkt erop dat we die telefoon dit jaar niet zullen krijgen.

Zal Samsung een oprolbare smartphone lanceren tijdens het komende Galaxy Unpacked-evenement?

Zie ook: Samsung heeft in 2021 bijna 10 miljoen opvouwbare telefoons verzonden

In april werd een patent ingediend dat een mogelijk ontwerp voor een oprolbare telefoon liet zien. Samsung presenteerde ook oprolbare displays tijdens de Display Week van de Society of Information Displays in mei, waarbij enkele prototypes op dezelfde manier waren ontworpen als de hierboven genoemde patenten.

Samsung heeft hier echter nog geen informatie over vrijgegeven. Ook over de verdere verwerking van de oprolbare telefoon zijn geen woorden te vinden. De enige informatie die we tot nu toe weten is dat Samsung werkt aan een oprolbare telefoon. Het is echter nog niet bekend welke andere functies de telefoon zal hebben. De oprolbare telefoon komt dit jaar niet uit. Mogelijk krijgen we in de komende maanden meer informatie over de telefoon. De lancering van de telefoon wordt echter met een jaar of langer uitgesteld.

Hoe dan ook, Samsung lanceert dit jaar de Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Z Flip 4. Daarnaast lanceert het bedrijf ook twee nieuwe smartwatches, de Galaxy Watch 5 en de Galaxy Watch 5 Pro. Sommige rapporten beweren ook dat er nog een Galaxy Watch komt met een groter scherm. Ten slotte zal het bedrijf tijdens het evenement ook de nieuwe Galaxy Buds 2 Pro onthullen.

Hoe dan ook, vertel ons wat je verwacht van de oprolbare telefoon van Samsung in het opmerkingengedeelte.

Literatuuraanbevelingen: Samsung Galaxy Z Fold 4 en Flip 4 worden op 10 augustus gelanceerd