Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zes hackers worden miljonair door kwetsbaarheden te melden aan HackerOne

Computersystemen zijn niet onfeilbaar, ze zijn niet volledig veilig en zullen dat ook nooit worden. Dit is de reden waarom een ​​kwetsbaarheid veel waard kan zijn, vooral in de verkeerde handen Onderzoeker op het gebied van cyberbeveiliging Normaal gesproken rapporteert u een van deze kwetsbaarheden aan uw bedrijf Je wordt financieel beloond voor het ontdekken en correct rapporteren ervan. Nu hebben ze zich kenbaar gemaakt Zes hackers die miljonair werden Dankzij de beloning voor het melden van kwetsbaarheden in HackerEen

En is dat elk van deze zes mensen heeft bereikt Beloningen van meer dan zeven cijfersNadat onder de zes meer dan 5.000 kwetsbaarheden waren ontdekt en gerapporteerd. De eerste is Santiago Lopez, een 19-jarige Argentijnse hacker die er in maart vorig jaar in slaagde de $1 miljoen te overschrijden. Aan de andere kant vinden we Mark Litchfielduit de UK Frans Rozenuit Zweden Nathaniël Wakelamvan Australië Ron Chanuit China en Tommy De Vossvan de Verenigde Staten. Zij ontvingen allemaal ruim een ​​miljoen dollar voor het melden van kwetsbaarheden in HackerOne.

De laatste die zich bij de groep voegde was de eerder genoemde Santiago Lopez, zoals gerapporteerd door HackerOne meer dan 2.000 beveiligingsproblemen Geldig bij bedrijven als Verizon, Twitter, WordPress en HackerOne zelf.

via: Wccftech