Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zo ziet de iPhone 14 Pro eruit met iOS 16

Let op: Het volgende artikel helpt je: Zo ziet de iPhone 14 Pro eruit met iOS 16

Apple organiseert volgende maand een evenement om de meest verwachte iPhone 14-serie te onthullen. Naarmate de lanceringsdatum nadert, krijgen we steeds meer updates over de komende serie. Onlangs creëerde een ontwerper een concept dat de laatste geruchten en Apple’s nieuwste toevoeging aan de iOS 16-bèta bundelt om ons te laten zien hoe de aankomende iPhone 14 Pro eruit zou kunnen zien.

Zo ziet de iPhone 14 Pro eruit met iOS 16

Gemaakt door grafisch ontwerper AR7 en gedeeld op Twitter, gaf de ontwerper ons een voorproefje van hoe een Midnight iPhone 14 Pro – of Pro Max – met iOS 16 eruit zou kunnen zien.

Zie ook: Releasedatum iPhone 14, geruchten, specificaties en prijs

De render toont een iPhone met een geperforeerd scherm en een pilontwerp. Er is ook een nieuwe batterijpictogramindicator die Apple heeft getest met iOS 16 Beta 5. Een andere opwindende functie is het volledige muziekvoorbeeld op het vergrendelscherm. Er zal ook een Always On Display-functie zijn. Dankzij de Always-on-technologie kan het systeem bepaalde informatie op het scherm weergeven terwijl het batterijvermogen zeer laag is. Deze functie is ook beschikbaar op de Apple Watch. Wanneer Always-On Display op het horloge is ingeschakeld, wordt de helderheid van het scherm verminderd en zijn sommige visuele elementen verborgen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Bovendien zullen de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max de eerste iPhones zijn met een Always On Display. Deze telefoons zijn voorzien van een OLED-paneel met een variabele verversingssnelheid die varieert van 120 Hz tot 1 Hz.

Hoe dan ook, sommige eerdere rapporten beweerden ook dat de levering van de iPhone 14 mogelijk vertraging zou oplopen vanwege het barsten van de cameralens aan de achterkant. Bovendien zijn er enkele berichten dat de iPhone 14-serie mogelijk duurder is dan welke andere iPhone-serie dan ook. Natuurlijk weten we dat nog niet zeker. Ook hierover heeft Apple nog geen informatie vrijgegeven. Maar de komende dagen zullen we meer informatie krijgen.

Aanbevolen: De iPhone 14 kan vertraging oplopen doordat de cameralens aan de achterzijde barst