Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zo zijn de camera’s van mobiele telefoons uit het middensegment van LG

Het fotografische gedeelte is een van de belangrijkste kenmerken van de hedendaagse mobiele telefoons geworden. Beetje bij beetje vervangen ze compactcamera’s, zowel om redenen van gebruiksgemak als om onmiddellijkheid. We hebben de mobiele telefoon altijd bij ons, dus het is heel gemakkelijk om hem uit onze zak te halen en een foto te maken. Daarom Zelfs telefoons uit het middensegment proberen de gebruiker een zo compleet en kwalitatief mogelijk fotografisch systeem te bieden. Iets dat fabrikanten als LG perfect hebben overgenomen, waarvan het middensegment zeer interessante fotosets biedt.

Zo heeft de nieuwe LG Q60 een drievoudig systeem aan de achterkant. Hiermee kunnen we foto’s maken in groothoek- en portretmodi met onscherptecontrole. Of we hebben de LG K50, een telefoon met dubbele camera’s aan de achterkant en een 13 megapixel camera aan de voorkant. Zodat u precies de kenmerken van elk model kent, We zullen de camera’s van LG-telefoons uit het middensegment testen.

LG Q60 Drievoudige CAM

De LG Q60 heeft er een drievoudige camera in zijn rug. Hij De hoofdsensor heeft een resolutie van 16 megapixels, een diafragma van f / 2.0, een PDAF-scherpstelsysteem en 1,75 μm pixels.

Samen met deze hoofdsensor hebben we er een Supergroothoek met 5 megapixelresolutie en diafragma f/2.2. Deze sensor kan vastleggen onder een hoek van 120 graden, waardoor we een bredere kijkhoek hebben.

Eindelijk hebben we er een Dieptesensor met 2 megapixel resolutie en diafragma f/2.4. Met deze sensor krijgen we een authentieker en realistischer portret met een natuurlijkere onscherpte.

Daarnaast is er de LG Q60 AI-CAM. Het kunstmatige intelligentiesysteem analyseert de te fotograferen scène en selecteert de optimale compositie. Het heeft 8 modi en detecteert nauwkeurig acht verschillende onderwerpen, waarbij voor elke situatie de ideale configuratie wordt toegepast.

Wat de camera aan de voorkant betreft, De LG Q60 heeft een 13 megapixelsensor met f/2.0 diafragma. Het biedt een hoek van 78 graden en 1,12 μm pixels. Kortom een ​​compleet fotografisch systeem dat ook enkele nieuwe features heeft. Zo hebben we de YouTube Live-modus om direct alle liveshows te delen op de bekende dienst.

LG K50 Dubbele CAM

Dit zijn de camera's van de middenklasse mobiele telefoons van LG K50

De LG K50 is uitgerust met één Dubbel camerasysteem achterin. Hij De hoofdsensor heeft een resolutie van 13 megapixels en een diafragma van f/2.2. Heeft PDAF-autofocus en 1,12 μm pixels. Hij wordt vergezeld door één Dieptesensor met 2 megapixel resolutie en diafragma f/2.4.

De camera aan de voorkant heeft er één 13-megapixelsensor met f/2.0-diafragma. Net als de Q60 heeft de LG K50 dat ook AI-CAM. Het kunstmatige intelligentiesysteem herkent acht verschillende onderwerpen nauwkeurig en past voor elke opname de ideale setting toe.

Samenvattend kunnen we met een dubbel systeem de bekende portretten maken met bokeh-effect en goede fotokwaliteit.

LG K40 dubbele camera

Dit zijn de camera's van de middenklasse mobiele telefoons van LG K40

We gaan verder met de LG K40, een zeer zuinige terminal met een 16 megapixel hoofdcamera. Deze heeft er een Diafragma f/2.2 En PDAF-technologie voor snelle autofocus. Dit autofocussysteem verhoogt de scherpstelsnelheid met 36% en de nauwkeurigheid met 23% door fases te detecteren en elk bewegend beeld te kunnen vastleggen.

De camera aan de voorkant wordt aangedreven door een 8 megapixelsensor met 1,12 μm pixels. Op softwareniveau hebben we een portretmodus waarmee we het niveau van achtergrondonscherpte kunnen aanpassen om selfies te maken met een superscherpe voorgrond en onscherpe achtergrond. Bovendien beschikt de camera aan de voorkant over een flitser waarmee selfies kunnen worden gemaakt als de lichten uitgaan.

Over flash gesproken, het belangrijkste aanbod drie nieuwe gebruiksmodi. Met Tijdhulp De flits informeert ons over het exacte moment van de foto. Met Flitssprong knippen De flitser knippert 4 opnames om een ​​GIF-afbeelding te creëren. En uiteindelijk met Flitsmuziek De bliksem flitst op het ritme van ons favoriete liedje.

LG G7 Fit Dual

Dit zijn de camera's van de middenklasse mobiele telefoons van de LG G7 Fit

De LG G7 Fit is uitgerust met één Slimme Pro-camera. Er zit er een in het achterste gedeelte 16-megapixelsensor met f / 2.2-diafragma en PDAF-autofocus. Wat de voorkant betreft, deze bevat een 8 megapixelsensor en f/1.9 diafragma.

De hoofdcamera van de LG G7 Fit valt op in de video omdat deze daartoe in staat is Opgenomen met een resolutie van 4K bij 30 fps. Bovendien is het mogelijk om in slow motion op te nemen met HD-resolutie en tot 120 frames per seconde.

Hoewel er maar één sensor is, Met de LG G7 Fit maak je foto’s in portretformaat. Daarnaast beschikt hij net als de andere modellen over de slimme camera. Dit systeem analyseert de scène voordat er foto’s worden gemaakt om de parameters aan de situatie aan te passen en betere resultaten te bereiken.

LG-V30

Dit zijn de camera's van de LG V30 middenklasse telefoons

Het laatste model waar we het over willen hebben is de LG V30. Hoewel het in eerste instantie geen mobiele telefoon uit het middensegment is, kunnen we hem momenteel vinden voor een prijs van ongeveer 400 euro. Daarom hebben we het opgenomen in de lijst met telefoons uit het middensegment.

De V30 heeft er één Hoofdcamera met twee sensoren. De directeur heeft er één 16 megapixel resolutie en een groot diafragma van f/1.6. De middelbare school is één 120º ultragroothoek met 13 megapixels en f/1.9 diafragma. Maak het setje compleet 5 megapixel camera aan de voorkant met een hoek van 90°.

Zoals gewoonlijk heeft LG grote zorg besteed aan het videogedeelte van de V30. Het is uitgerust met een Film-videomodus Het biedt helderdere kleuren en een groter dynamisch bereik. Tegelijkertijd is de LOG-profiel LG Cinema Creëer indrukwekkende filmstijlen zodat we onze eigen filmverhalen kunnen creëren (inclusief maar liefst 15 verschillende filmeffecten).

Aan de andere kant hebben we nog twee andere functies die opvallen bij het opnemen van video’s. Met hem Puntzoom Het is mogelijk om de beweging, locatie en zoomsnelheid te selecteren om direct op te nemen alsof we het met een professionele camera doen. Ook De V30 kan opnemen met HiFi-geluidskwaliteit. Hiervoor wordt een hoogwaardige microfoon gebruikt, waarmee u zelfs in rumoerige omgevingen audio kunt opnemen zonder vervorming of verzwakking.

En tot nu toe dit korte overzicht van de functies die de camera’s van LG’s middenklasse telefoons bieden. Zoals je hebt gezien hoeft een krap budget niet te betekenen dat we het zonder een goed fotografisch systeem moeten stellen.

Meer nieuws over… Android, middenklasse, LG