Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zo zou de Samsung Galaxy Fold 2 eruit kunnen zien

Hoewel zowel de Samsung Galaxy Fold als de Huawei Mate X opvouwbare telefoons zijn, zijn beide toestellen anders ontworpen. Met de Galaxy Fold heeft Samsung gekozen voor een boekachtig ontwerp, waarbij gebruikers de handset als een boek uitvouwen. Gezien het feit dat opvouwbare smartphones Het is niet noodzakelijkerwijs een garantie dat dit ontwerp zal blijven bestaan ​​(ook al lijkt dit het meest verstandig).

Om deze reden is het niet verrassend dat Samsung daadwerkelijk verschillende ideeën voor toekomstige Galaxy Fold-handsets onderzoekt. Dit komt uit een rapport van LetsGoDigital, waarin verschillende patenten werden gevonden met betrekking tot het ontwerp van opvouwbare telefoons.

Volgens het patent lijken ten minste twee van de ontwerpen vergelijkbaar met de huidige generatie Galaxy Fold, maar met enkele kleine wijzigingen in de notch. Het is het derde ontwerp dat waarschijnlijk het meest interessant is. Het lijkt erop te wijzen dat Samsung het idee onderzoekt van een opvouwbare telefoon die opent als een notitieblok.

Als dit bekend klinkt, komt dat omdat een eerder patent ook suggereerde dat dit een ontwerp zou kunnen zijn dat door Samsung wordt onderzocht. Hierdoor zou het ook wat meer lijken op hoe de Motorola RAZR opvouwbare smartphone eruit zou kunnen zien. Dat gezegd hebbende, dit zijn slechts patenten, wat betekent dat dit slechts ideeën zijn.

Het valt nog te bezien of Samsung ze daadwerkelijk zal implementeren en er een echt product van zal maken. Wat vind jij van deze ontwerpen? Ja of nee?

Bron: LetsGoDigitaal