Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zomato streeft ernaar het Gold-programma toe te voegen aan het bezorgmenu

Terwijl de impasse tussen de National Restaurant Association of India (NRAI) en voedselverzamelaars en bezorgplatforms snel tot een einde lijkt te komen, is Zomato vastbesloten om door te gaan met zijn plannen en zijn controversiële Gold-programma nu beschikbaar te maken voor bezorging. Tijdens een eerdere bijeenkomst met de NRAI bereikten zowel de handelsorganisatie als de voedselverzamelaars een principeakkoord over Zomato Gold, waarbij de NRAI zei dat het een “totaal onaanvaardbaar voorstel” was vanwege het standpunt van #ZoGoisNoGo.

“Onze gebruikers hebben al lang de eis geuit dat goud wordt geleverd, aangezien levering een groot deel van hun betrokkenheid bij ons vormt”, zei een woordvoerder van Zomato zaterdag in een verklaring.

“We hebben hieraan gewerkt en zullen binnenkort een cross-city-programma lanceren”, voegde het eraan toe.

  • NRAI zegt dat bij de oplevering de principeovereenkomst is bereikt met Swiggy, Zomato

Volgens Anurag Katriar, hoofd van de NRAI Mumbai Chapter, wilde Zomato, die bij de vereniging voorop liep op het gebied van dinerdiensten via het Zomato Gold-programma, zijn Gold-programma opleggen aan bezorgdiensten, wat de NRAI terecht heeft afgewezen.

Volgens Zomato: “We hebben de afgelopen periode gebruikt om waardevolle feedback van onze restaurantpartners te verzamelen om ervoor te zorgen dat het Gold-programma dat we hebben gelanceerd duurzaam is en de groei van de industrie ondersteunt.”

Tijdens de sessie besprak NRAI acht kritieke kwesties met betrekking tot de online bezorgruimte met twee belangrijke aggregators, Swiggy en Zomato.

“Beide hebben problemen geïdentificeerd zoals hoge kortingen, hoge en ongelijke commissies, datamaskering en verplichte bundeling van diensten die de restaurantindustrie verlammen. Er is een principeovereenkomst om deze problemen binnen een bepaalde periode op te lossen”, aldus Katriar.

Er wordt verwacht dat er in de tweede week van september bijeenkomsten met de twee aggregators zullen plaatsvinden om een ​​update te geven over de voortgang van de hervormingen.

“Tijdens de opeenvolgende bijeenkomsten was de aanpak van Swiggy behoorlijk constructief. Ze begrepen al onze standpunten en beloofden tijdens de vervolgbijeenkomst met een uitvoerbaar plan te komen”, zei hij.

Een woordvoerder van Swiggy zei dat het bedrijf en NRAI zich inzetten om op een duurzame manier waarde te creëren voor restaurants en consumenten.