Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

ZONG 4G lanceert spannende maandelijkse IDD-aanbieding voor de VAE (alleen DU-netwerk)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: ZONG 4G lanceert spannende maandelijkse IDD-aanbieding voor de VAE (alleen DU-netwerk)

ZONG 4G heeft een nieuw prepaid Monthly International Direct Dialing (IDD)-aanbod gelanceerd voor de Verenigde Arabische Emiraten (alleen DU-netwerk).

ZONG-klanten kunnen nu genieten van het nieuwe pakket dat 100 minuten gesprekstijd biedt (alleen naar het VAE DU-netwerk) gedurende een periode van 30 dagen voor slechts Rs. 500 + BTW

Dit aanbod is bedoeld om miljoenen Pakistani te helpen en hen in contact te brengen met hun dierbaren in de VAE. Ruim 1,5 miljoen Pakistanen hebben van de VAE hun permanente thuis gemaakt, en hebben een veel groter aantal dierbaren achtergelaten. Niet alleen dat, aangezien het land wereldwijd een populaire toeristenbestemming is, bezoeken duizenden Pakistani het elk jaar en moeten ze in contact blijven met vrienden en familie thuis.

Sprekend over de bundel zei de officiële woordvoerder van Zong: “In contact blijven met onze dierbaren lijkt in de huidige tijd meer een noodzaak dan een wens, en het wordt steeds gemakkelijker om dit te doen met innovaties in technologie en digitale connectiviteit. Vanuit Pakistan iemand in de VAE bellen is echter relatief duur in vergelijking met andere landen. Om dit probleem aan te pakken, is de nieuwe IDD-bundel van Zong 4G ontworpen om kosteneffectiever en gebruiksvriendelijker te zijn, waardoor Pakistanen beter contact kunnen maken met vrienden en familie in de VAE en deze kunnen bezoeken.”

Door dergelijke betaalbare en handige pakketten aan te bieden, wil de digitale connectiviteitspartner communicatie toegankelijk en betaalbaar maken voor het hele land.

Zong 4G-klanten kunnen zich eenvoudig abonneren op het pakket via de My Zong-app, website, online winkel of door *7966# te bellen vanaf hun telefoon.

Zie ook: Jazz schittert op GSMA Mobile 360 ​​Asia Pacific