Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Zoomtips en -trucs voor betere videoconferenties

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Zoomtips en -trucs voor betere videoconferenties

Zoom heeft een ongekende groei laten zien in het gebruik voor alle soorten vergaderingen. zakelijke bijeenkomst, scholen(Scholen), Familie(Familie)bijeenkomsten, wat dan ook, en er gebeurt van alles Zoom . In dit bericht deel ik enkele briljante tips en Aanbevelingen voor (Trucs) om videoconferenties in te zoomen om u te helpen de beste videoconferentie-ervaring te krijgen. Dektips Zoom voor de PC(Bureaublad) en Zoom voor de mobiele toestellen(mobiele telefoon, mobiele telefoon).

(Tips voor Zoom-videoconferenties)Tips en aanbevelingen (trucs)voor Zoom-videoconferenties

Voordat we beginnen, zijn de meeste instellingen beschikbaar voor BureauEr zijn ook (desktop)applicaties beschikbaar voor mobiele applicaties. Er zijn een paar uitzonderingen, en dit is voornamelijk te wijten aan beperkingen van mobiele apparaten.

 1. Een Zoom-vergadering opzetten
 2. Neem deel aan een Zoom-vergadering
 3. Belangrijk(Belangrijke) afkortingen voor Zoom op de Bureau(bureaublad)
 4. Aanpassen Schaalopties(Zoominstellingen) voor permanente instelling
 5. Ontdekken(Leer) sneltoetsen voor Bureau(bureaublad)
 6. Toegangsopties
 7. Integraties van derden.

Als je nieuw bent Zoom Zorg ervoor dat u alle instellingen controleert. Hierdoor voelt u zich minder zelfbewust, gaat u sneller naar vergaderingen en bent u minder afgeleid.

De meeste functies zijn ook beschikbaar in de mobiele app Zoom. Als er een bureaubladfunctie bestaat, is deze mogelijk niet beschikbaar.

1]Zoom-vergaderingen opzetten

Terugkerende bijeenkomst: (Terugkerende vergadering: ) Als u elke dag op hetzelfde tijdstip een groep mensen moet ontmoeten, kunt u het beste terugkerende opties inschakelen bij het maken van een vergadering.

Schakel video uit voor iedereen. (Video voor iedereen uitschakelen:) Om de zaken te versnellen en afleiding te verminderen, kun je het beste video voor iedereen uitschakelen wanneer ze meedoen. Dit geeft iedereen een kans als ze haast hebben en heeft minder invloed op de doorvoer als je één eerste gesprek tegelijk voert.

Zet geluid aan voor telefoon en computer:(Houd de audio aan voor telefoon- en computeraudio 🙂

Iedere keer als ik deelneem Zoom , moet ik op ‘Deelnemen via apparaataudio’ klikken om te kunnen luisteren en spreken. Het wordt aanbevolen om deze aan te laten staan, zodat u meteen kunt beginnen met luisteren wanneer u lid wordt.

Wachtkamer, sluit je aan vóór de gastheer en demp leden(Wachtkamer, deelnemen vóór host en deelnemers dempen)

Functie ” Wachtkamer”Met (Wachtkamer) kan de host bepalen wanneer een deelnemer aan de vergadering deelneemt. Als je criteria hebt voor leden om lid te worden, is dit de juiste aanpak.

Meld je aan vóór de hostfunctieMet (Deelnemen vóór host) kunnen deelnemers vóór de vergadering deelnemen en controleren of audio en video voor hen werken. U kunt deelnemen aan de vergadering en uzelf de last-minute haast besparen.

Als de vergadering zo is ingericht dat niemand het woord mag voeren, maak dan gebruik van de optie Demp deelnemers.(deelnemer stil)

Lezen(Lees): Zoom maakt Windows-laptop kapot.

2]Neem deel aan een Zoom-vergadering

Video en audio uitschakelen:(Laat video en audio weg:) Dit advies weerspiegelt niet mijn ervaring, vooral niet als je op het laatste moment meedoet. Zet het geluid en de video uit, zodat niemand wordt afgeleid. U heeft de tijd om te horen wat er gebeurt en daarnaar te handelen.

Lezen(Lezen) . Zoom toevoegen aan Microsoft Teams(Zoom toevoegen aan Microsoft Teams) .

3] Belangrijk(Belangrijke) afkortingen voor Zoom op de Bureau(bureaublad)

 • Plaats(Spatiebalk) Tijdelijk dempen opheffen (Spatiebalk tijdelijk ingedrukt houden)
 • Schakel alles uit behalve host (ALT+M)
 • Video opnemen/pauzeren van toename ( (zoom)ALT+P ) en lokaal binnenkomst(Opname) ALT+R )

vier] Schaalopties aanpassen(Configureer zoominstellingen) voor permanente installatie.

Klik(Klik) op het tandwielpictogram of de link Instellingen. Zoom-app(Zoom-app). Alle algemene app-instellingen worden weergegeven Zoom voor verschillende secties. Als u dit hier instelt, geldt dit ook voor individuele instellingen. Alle hierboven besproken instellingen kunnen in deze sectie als permanent worden geconfigureerd. Hier zijn enkele ongebruikelijke instellingen waar u op moet letten.

Video(Video)

 • Mijn uiterlijk verbeteren, wat kortweg schoonheidseffecten betekent. Dit helpt de huidtint van uw gezicht te egaliseren.
 • Markeren(Spotlight) mijn video wanneer ik spreek, zodat de rest van de mensen uw video snel kunnen identificeren.

Audio(Audio)

 • In plaats van hem elke keer aan te zetten, zet u de audioverbinding aan.
 • Als u wilt dat uw microfoon wordt gedempt wanneer u deelneemt aan een vergadering, gebruikt u de knop Microfoon dempen(Microfoon dempen)”.

virtuele achtergrond(Virtuele achtergrond)

Als u de achtergrond wilt verbergen, gebruikt u deze optie. Het groene scherm maakt het nog beter. U kunt ook uw eigen afbeelding toevoegen.

Verbonden: (Gerelateerd:) Beste apps voor videoconferenties voor Windows

5] Ontdekken(Leer) sneltoetsen voor Bureau(bureaublad)

Voor de Zoom beschikbare set Toetsenbord sneltoetsen(Toetsenbord sneltoets) . Ik raad u aan om ze allemaal door te nemen en te noteren welke u het vaakst moet gebruiken. Als je voor werkt Bureau(Desktop), het kan de zaken voor u versnellen.

Lezen(Lees): Hoe u tweefactorauthenticatie in Zoom kunt inschakelen.

6]Toegankelijkheidsopties

Schakel deze drie in Instellingen in speciale kenmerken. (Toegankelijkheid) Door de grootte en het lettertype te vergroten, kunt u snel bedieningselementen identificeren en tekst gemakkelijk lezen.

 • Toon bedieningselementen voor vergaderingen
 • Vergroot de weergavegrootte
 • Vergroot de lettergrootte voor uw handtekening

7]Integraties van derden

Als u een andere app voor taakbeheer en chat gebruikt, kijk dan of deze kan worden geïntegreerd Zoom . Bijvoorbeeld, Microsoft Teams En Ontspannen Steun Zoom .

We hopen dat het bericht nuttig was voor degenen die nieuw zijn of de video-app zijn gaan gebruiken. Zoom. Ik weet zeker dat deze tips en Aanbevelingen voor (trucs)Zoom-videoconferenties(Tips voor Zoom-videoconferenties), inclusief hoe u Zoom-vergaderingen kunt opnemen, zullen van pas komen.

Zeker lezen(Moet lezen): Beste zoominstellingen voor beveiliging en privacy.

Zoom heeft een ongekende stijging in gebruik gezien voor elk type bijeenkomst. Bedrijven, scholen, familiebijeenkomsten, noem maar op, en het gebeurt op Zoom. In dit bericht deel ik enkele briljante tips en trucs voor Zoom-videoconferenties om u te helpen een betere videoconferentie-ervaring te hebben. De tips gaan over Zoom voor desktop en Zoom voor mobiel.

Tips voor zoomvideoconferenties

Tips en trucs voor zoomvideoconferenties

Voordat we beginnen: de meeste instellingen die beschikbaar zijn voor de desktop-app zijn ook beschikbaar voor mobiele apps. Er zijn enkele uitzonderingen, en dit komt vooral door beperkingen op mobiele apparaten.

 1. Organiseer een Zoom-vergadering
 2. Neem deel aan een Zoom-vergadering
 3. Essentiële snelkoppelingen voor Zoom op het bureaublad
 4. Configureer zoominstellingen voor een permanente opstelling
 5. Leer sneltoetsen op het bureaublad
 6. Toegangsopties
 7. Integraties van derden.

Als je nieuw bent bij Zoom, zorg er dan voor dat je alle instellingen doorloopt. Het zal ervoor zorgen dat u zich minder beschaamd voelt, het bijwonen van vergaderingen versnelt en minder afleiding veroorzaakt.

De meeste functies zijn ook beschikbaar in de mobiele Zoom-app. Als er een desktopspecifieke functie is, is deze mogelijk niet beschikbaar.

1]Organiseer een Zoom-vergadering

Plan een Zoom-vergadering

Terugkerende bijeenkomst: Als u elke dag en op hetzelfde tijdstip met een aantal mensen moet vergaderen, kunt u het beste terugkerende opties inschakelen bij het maken van een vergadering.

Video voor iedereen uitschakelen: Om de zaken te versnellen en minder afleiding te veroorzaken, kun je het beste video voor iedereen uitschakelen wanneer ze meedoen. Het geeft iedereen een kans als ze snel aanwezig zijn geweest, en legt minder druk op de bandbreedte als je eenmaal een eerste gesprek hebt afgerond, één voor één.

Audio ingeschakeld houden voor telefoon- en computeraudio:

Elke keer dat ik lid word van Zoom, moet ik op ‘Deelnemen via apparaataudio’ klikken om te beginnen met luisteren en spreken. Het is een goed idee om deze ingeschakeld te laten, zodat je meteen kunt beginnen met luisteren wanneer je lid wordt.

Wachtkamer, deelnemen aan de gastheer en deelnemers dempen

De Wachtkamer Met deze functie kan de host bepalen wanneer een deelnemer aan de vergadering deelneemt. Als je criteria hebt voor deelname van deelnemers, is dit de juiste aanpak.

Sluit je aan vóór de gastheer Met deze functie kunnen deelnemers vóór de vergadering deelnemen en testen of audio en video voor hen werken. Men kan deelnemen aan de vergadering en de last-minute haast besparen.

Als het een bijeenkomst is waar niemand mag spreken, maak daar dan gebruik van Demp deelnemers Mogelijkheid.

lezen: Zoom crasht Windows-laptop.

2]Een Zoom-vergadering bijwonen

Video en audio uitschakelen: Deze tip komt uit mijn ervaring, vooral als je op het laatste moment meedoet. Schakel audio en video uit om ervoor te zorgen dat niemand wordt afgeleid. U heeft de tijd om te luisteren naar wat er aan de hand is en vervolgens adequaat te handelen.

lezen: Zoom toevoegen aan Microsoft Teams.

3]Belangrijke snelkoppelingen voor Zoom op het bureaublad

 • De spatiebalk wordt tijdelijk uitgeschakeld (houd de spatiebalk tijdelijk ingedrukt)
 • Alles dempen behalve host (ALT+M)
 • Opnemen/pauzeren Zoomvideo’s (ALT + P) en lokale opname (ALT + R)

4]Configureer de zoominstellingen voor een permanente opstelling

Zoomtips en -trucs voor betere videoconferenties 1

Klik in de Zoom-app op het tandwielpictogram of de instellingenlink. Het toont alle algemene instellingen voor de Zoom-app voor verschillende secties. Als u dit hier configureert, geldt dit ook voor individuele instellingen. Alle hierboven besproken instellingen kunnen in deze sectie permanent worden geconfigureerd. Hier zijn enkele ongebruikelijke instellingen die u moet bekijken.

Video

 • Mijn uiterlijk verbeteren, wat kortweg schoonheidseffecten betekent. Het zal helpen de huidskleur van uw gezicht te egaliseren.
 • De instelling ‘Markeer mijn video als ik spreek’ zorgt ervoor dat de rest van de mensen je video snel kunnen herkennen.

Audio

 • In plaats van het elke keer om te draaien, schakel je ‘Verbinden met audio’ in.
 • Als u uw microfoon wilt dempen wanneer u deelneemt aan een vergadering, gebruikt u de Microfoon dempen Mogelijkheid.

Virtuele achtergrond

Als u de achtergrond wilt verbergen, gebruikt u deze optie. Een groen scherm maakt het nog beter. U kunt ook uw afbeelding toevoegen.

samengebonden: De beste videoconferentie-apps voor Windows

5]Leer sneltoetsen op het bureaublad

Er zijn talloze sneltoetsen voor Zoom. Ik raad u aan ze allemaal door te nemen en te noteren wat u het vaakst moet gebruiken. Als u op de desktop werkt, kan dit veel dingen voor u versnellen.

lezen: hoe u tweefactorauthenticatie in Zoom kunt inschakelen.

6]Toegankelijkheidsopties

Schakel deze drie in de toegankelijkheidsinstellingen in. Door de grootte en het lettertype te vergroten, kunt u de bedieningselementen snel herkennen en de tekst gemakkelijk lezen.

 • Toon bedieningselementen voor vergaderingen
 • Vergroot de weergavegrootte
 • Vergroot de lettergrootte voor het label

7]Integraties van derden

Als je een andere app gebruikt om taken te beheren en te chatten, kijk dan of je deze kunt integreren met Zoom. Microsoft Teams en Slack ondersteunen bijvoorbeeld Zoom.

We hopen dat het bericht nuttig was voor degenen die nieuw zijn of de Zoom-video-app zijn gaan gebruiken. Ik ben er zeker van dat deze tips en trucs voor Zoom-videoconferenties, inclusief het opnemen van Zoom-vergaderingen, van pas zullen komen.

moet lezen: Beste zoominstellingen voor beveiliging en privacy.

Mục lục